--- PERSBERICHT ---

 

QEXPERTISE NEEMT MICROSOFT DYNAMICS NAV ACTIVITEITEN DOPSIS OVER

 

QExpertise heeft per 1 september 2012 de Microsoft Dynamics NAV activiteiten overgenomen van DOPSIS ICT B.V. De overname past in de lange termijn strategie van QExpertise om haar positie in de Microsoft Dynamics NAV markt verder te vergroten. DOPSIS is al jarenlang partner van Microsoft en levert en implementeert de software van Microsoft Dynamics NAV.

 

Woerden, 4 september 2012 Als onderdeel van de lange termijn groeistrategie kondigt QExpertise Dynamics B.V. de overname van de Microsoft Dynamics NAV activiteiten van DOPSIS ICT B.V. aan. Ondanks het huidige economische klimaat is QExpertise in staat te groeien. De groei zit hem enerzijds in nieuw opgestarte verbeterings- en optimalisatieprojecten bij bestaande Microsoft Dynamics NAV gebruikers en anderzijds in een aantal grote nieuwe Microsoft Dynamics NAV klanten en nieuwe klanten binnen de mode markt met behulp van de branchespecifieke oplossing TRIMIT Fashion. Hier bovenop komt de overname van de bedrijfsactiviteiten van DOPSIS .

 

Met deze schaalvergroting is QExpertise nog beter in staat om zowel bestaande als nieuwe klanten succesvol te ondersteunen in het dagelijks gebruik van hun ERP-systemen. à¢â‚¬Å“De nieuwe medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen direct toegevoegde waarde leveren bij onze huidige klantenà¢â‚¬, zegtPieter Jan Petermeijer, Algemeen Directeur van QExpertise. Andersom zal dit ook het geval zijn. DOPSIS beschikt over een indrukwekkende klantenlijst. QExpertise verwacht door de overname medewerkers vanaf dag à©à©n over en weer uitstekend te kunnen inzetten.

 

Over QExpertise

QExpertise, gestart in 2002 en met een grote klantenportefeuille, is een Microsoft Partner en richt zich met meer dan 45 professionals op het leveren van unieke dienstverlening voor de Nederlandse markt. Verdeeld over twee divisies, onderscheiden de consultants van QExpertise zich door een hoog kennisniveau en kennis van bedrijfsprocessen en specifieke markten, waaronder de fashion markt. QExpertise neemt in 2012 de  Microsoft Dynamics NAV activiteiten van DOPSIS ICT B.V. over en versterkt hiermee haar positie binnen de Microsoft Dynamics NAV markt. QExpertise heeft door deze overname nog meer focus op de verkoop en implementatie van Microsoft Dynamics NAV en TRIMIT Fashion.