(Persbericht)

Theater Markant te Uden, vrijdag 23 september 2011 Kim Schurink - Queen of the Benelux 2011.

Kim Schurink leeftijd 22 jaar uit Hengelo is gekozen tot Queen of the Benelux 2011.

Op vrijdag 23 september 2011, werd de verkiezing van Queen of the Benelux gehouden in een uitverkochte Theater Markant te Uden in Nederland. Aan deze finale deden 32 finalisten mee uit de Benelux. Tijdens deze finale heeft Noran Mostafa Queen of the Benelux 2010 haar kroon overgedragen aan Kim Schurink die gekozen werd tot Queen of the Benelux 2011. Kim Schurink zal een jaar lang de titel dragen Queen of the Benelux.

Wie is Kim Schurink: Kim Schurink volgt de studie Personeel en Arbeid op het Saxion in Enschede is 22 jaar en is werkzaam als vrijwilligster in een ander bericht meer over Kim.

Left: Chloe, Liselot, Kim, Jovana

De andere finalisten voor de Benelux landen afzonderlijk:

Queen of the Benelux België:Chloe Heurterre

Queen of the Benelux Nederland: Liselot Tensen

Queen of the Benelux Luxemburg: Jovana Kikic

Aan de Queen of the Benelux verkiezing doen de volgende landen mee: België Nederland en Luxemburg. Van elk land word een Miss gekozen die haar land mag vertegenwoordigen. Uit alle drie de landen word een Miss gekozen die de titel Queen of the Benelux mag dragen.

Elk jaar gaan de Internationale organisatoren op zoek naar een bijzondere locatie. Vorig jaar was de verkiezing gehouden als eerste op de Nurburgring. Waar dit jaar de verkiezing van Queen of the World zal worden gehouden is nog niet bekend. Zeker zal de locatie weer een zeer bijzondere zijn.

Na een week intensief oefenen en gezamenlijk workshops bijwonen en leuke tripjes vanuit de week verblijf in Center Parcs Limburgse Peel werd met spanning uitgekeken naar de finale. De kandidaten hebben afwisselend gewerkt met Aneudi, Reggie en Greg.

Onder streng toezicht van de deskundige jury bestaande uit o.a.: Milou Verhoeks (organisatie), Mo Fouradi (Artist singer), Ronald (rosa underwear), Roberto Dresia (make up artist), Reggie (International Catwalk master) en ontwerpers Cora en Greg van laurisa werden de finalisten beoordeeld. De finalisten werden op de volgende onderdelen beoordeeld: bikini ronde, cocktail ronde, dans ronde, evening gown ronde en op de marketing en media skills.

Het programma voorafgegaan aan de verkiezing bestond uit een aantal dagen fotoshoots in bikini en avondkleding. Ook behoorde een fashionshow bij het onderdeel catwalk gepresenteerd door Greg van het merk Laurisa. Verder hebben de finalisten zelf evenementen georganiseerd om de ondernemende kwaliteiten te tonen ten bate van het goede doel.

à¢â‚¬Å“Ik Ben heel blij met de openheid en eerlijkheid van deze organisatie en de jurken van Cora en Greg waren prachtig!à¢â‚¬ volgens winnares Kim Schurink.

Queen Nederland: Liselot Tensen

1e Runner Up: Laura Vellekoop

2e Runner Up: Dounia Charii

Queen België: Chloe Heurterre

1e Runner Up: Helene Rombaut

2e Runner Up: Karo Termonia

Queen Luxemburg: Jovana Kikic

1e Runner Up: Ornella Russo

2e Runner Up: Nathalie Hack

De Special Awards:

Miss Photogenic: Kim Schurink

Miss popularity : Charelle van Dalm

Miss Sport: Fleur Bouman

Miss Charity: Nicole de Leeuw zij heeft een cheque overhandigd aan stichting Missahoe Wonder ter waarde van 4617 Euro. 

The After Party:
DJ Valerio Zino (bekend van TV) and friends hebben voor een spetterende after party gezorgd in de feestzaal. 

Pictures by: Philippe Servillas
Pictures by: Christiaan Hofland Fotografie

Over Miss Icons:

Press and Media

Press and Media releases and requests only by mail:

[email protected]

24/7 latest press updates contact the press officer:

tel: +31 068 5595 860 (voice mail activated)