(Persbericht) Het begin van het schooljaar is een gunstige periode voor een nieuwe organisatie of inrichting van je woning voor het begin van de winter. Deze periode van het jaar, waar iedereen terug aan het werk is, is geschikt om zijn huiscomfort te verbeteren of zijn woning te verfraaien, als het ware zijn nest makenà¢â‚¬¦ Maar het begin van het schooljaar is ook een periode waar men veel onkosten heeft: een aangepaste financieringsoplossing kan dus nuttig zijn om de geplande renovaties te concretiseren.
Cofidis België is al 25 jaar specialist in krediet op afstand, à©n marktleider van het online consumentenkrediet: het is een financiële instelling die de particulieren verschillende aangepaste kredieten voorstelt: geldreserve, visakaart, autolening, krediethergroepering, en dit via verschillende contactmogelijkheden. De consulenten stellen zich ter beschikking van de toekomstige leners, om hen te begeleiden in de financiering van hun projecten, hun begeertes. Om uw renovatiewerken te concretiseren, ga naar www.cofidis.be, en klik op Renovatielening , een aflosbaar krediet die u de mogelijkheid geeft van 5000 tot 50.000 euro te lenen om de inrichting of de verfraaiing van uw huis te financieren, dat het nu gaat om een nieuwe keuken, een badkamer, een zolderinrichting, schilderwerken of behangpapier, nieuwe garagedeuren à¢â‚¬¦ Met deze renovatielening profiteert u van een aflosbaar krediet met een vaste rente, een vast bedrag , en vaste maandelijkse aflossingen. U kiest het bedrag dat u wenst te lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen die u wil terugbetalen. Het is een krediet zonder verrassingen: zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd.U krijgt een overzicht van de aflossingen waarop de betalingswijzen, de rentevoeten, het geleend bedrag en de maandelijkse aflossingen zijn opgenomen. Bovendien is deze lening voor iedereen toegangkelijk, eigenaars of huurders. Het is de oplossing om renovatiewerken te financieren, zonder uw spaargeld uit te geven.
Cofidis biedt financieringsoplossingen die aan uw behoeftes en begeertes aangepast zijn. Indien u renovatiewerken gepland heeft, surf naar www.cofidis.be en ontdek de Renovatielening op afbetaling. Maak online een kredietsimulatie en neem contact op met een consulent van Cofidis België: hij zal u raadgeven, de aangepaste lening en garanties vinden, en u begeleiden bij elke stap van uw krediet.