(Persbericht) Tilburg, 8 Juni 2011

Titel: Revo-air: betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam.
Revo-air een nieuwe speler op de markt van luchtgordijnen, luchtverwarmers en akoestische roosters zet groots in met betaalbare, betrouwbare en duurzame producten. De vraag naar deze producten blijft groeien echter aan persoonlijk contact en advies ontbreekt het vaak. Dit is nou net waar Revo-air op in zet, ze leveren betaalbare producten maar wel met persoonlijk contact en gedegen advies.

Bovendien zorgt Revo-air ervoor dat het assortiment steeds aangevuld wordt met nieuwe revolutionaire producten. Op korte termijn zal dan ook een warmtepomp en nog meer akoestische producten toegevoegd worden aan het assortiment.

De verkoopprijzen van Revo-air zijn ook zeker concurrerend te noemen, zo is er al een luchtgordijn vanaf € 798,- , een luchtverwarmer vanaf € 456,- en een akoestische rooster vanaf € 220,-

Het bestellen van de producten gaat eenvoudig en snel 24 uur per dag via de webshop.

Om het persoonlijk contact en gedegen advies te waarborgen is Revo-air op zoek naar dealers in het hele land die dezelfde visie delen. Heeft u interesse om dealer te worden neem dan direct contact met Revo-air op.

Voor meer info kijkt u op www.revo-air.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular