(Persbericht) Vind je het lastig om een rijschool te vinden die bij je past? Als je in de provincie Groningen woont, dan is Rij en Reis misschien wel dà© rijschool voor jou. Rij en Reis is professioneel op het gebied van rijles geven op een hoog niveau. Er is zelfs een mogelijkheid om te kiezen tussen een vrouwelijke en een mannelijke instructeur!

à¢â‚¬Å“Voor vele jaren veilig reiden.à¢â‚¬ Luidt hun motto. Het doel van Rij en Reis is het streven naar het ontwikkelen van rijvaardigheden en competenties op het hoogste niveau en het behalen van het rijbewijs in à©à©n keer. Naast beginnende bestuurders, worden ook gekwalificeerde bestuurders opgeleid bij Rij en Reis. Om rijvaardigheden en zelfvertrouwen van chauffeurs te verbeteren, worden er herhalingsopleidingen aangeboden.

Studenten
Veel studenten beginnen direct met rijles nemen nadat ze 18 zijn geworden. Tegenwoordig ligt de leeftijdsgrens zelfs lager. Rij en Reis biedt studenten verschillende pakketten aan om te starten. Als je niet zeker weet of Rij en Reis een goede rijschool is, dan mag je vrijblijvend een intake aanvragen. Meer informatie over de rijschool, theorie- en/of praktijkexamen of rijpakketten vind je hieronder.

Voordat je begint
Het vinden van een rijschool naar wens gaat soms anders dan verwacht. Daarom biedt Rij en Reis een intake en een rijproef aan. Hiermee wordt er kennisgemaakt met de instructeurs voordat de rijlessen daadwerkelijk van start gaan. Meer informatie vindt u op de website van rij en Reis.

DigiD machtiging
Voordat Rij en Reis de praktijkexamen aan kan vragen, moet er toestemming worden gegeven. Dit wordt gedaan met een machtiging via de DigiD. Het voordeel hiervan is dat men meteen een e/mail krijgt over wanneer het praktijkexamen is gereserveerd. Meer informatie over deze procedure vind je op de website. Geef je DigiD gegevens nooit aan iemand anders.

Informatie
Rij en Reis is een rijschool gevestigd in Groningen. De rijlessen worden gegeven in een luxe BMW 1 Serie met een sportieve uitvoering. De rijschool vind je in de Mansholtstraat 11, 9602 SB te Hoogezand. Voor meer informatie bel 06 4422 1284 of mail naar [email protected]

---------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie: http://www.rijenreis.nl