(Persbericht) De combinatie van een intensieve training in de buitenlucht met een zeer lage impactbelasting is vanaf nu mogelijk met de Bikewalker. ROAM Special Cycles bv uit Ammerzoden leverancier van unieke fietsen ontwikkelde deze speciale fitnessfiets welke aangedreven wordt door een elliptische pedaalbeweging vergelijkbaar met die van de crosstrainer.

De Bikewalker is een hoogwaardige fitnessfiets geschikt voor een low-impact cardio training in de buitenlucht, ideaal voor sporters die blessuregevoelig zijn. Een robuust stalen design frame en uitsluitend kwaliteitsonderdelen zorgen voor een hoogwaardig en duurzaam outdoor fitnessapparaat. De Bikewalker is uitgerust met 7 versnellingen in de achterwielnaaf voor de verschillende weerstandniveau‘˜s. De elliptische vorm van de beweging zorgt voor een minimaal à¢â‚¬Å“dood puntà¢â‚¬ in de pedaalslag en dus een constante beweging zonder piekbelasting.

Vergeleken met een gewone fiets work-out gebruikt de sporter op deze fitnessfiets door de staande positie meer spiergroepen en zorgt de verplaatsing van het eigen lichaamsgewicht voor een intensieve en effectieve work-out.
Een groot voordeel ten opzichte van hardlopen/joggen is de minimale belasting voor het lichaam en de grotere actieradius door een hogere snelheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ROAM Special Cycles bv
5324 AM Ammerzoden
telefoon: 073-5997042
e-mail: [email protected]
internet: www.bikewalker.nl/www.roam.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular