Tonny Keijzers Auto‘˜s ruilt meer in dan alleen uw auto.

En dat komt mooi uit! Stel u wilt een nieuwe auto, maar u heeft ook nog een boot, motor, caravan of camper thuis staan waar u eigenlijk vanaf wilt. Ga dan naar Tonny keijzers in Apeldoorn, ten eerste heeft u in à©à©n van de 2 vestigingen aan de Sleutelbloemstraat keuze uit ruim 500 kwaliteits-occasions, maar Tonny Keijzers ruilt dus ook meer in dan alleen uw auto.

Dus als u uw motor of bijvoorbeeld camper (of in ieder geval de gegevens) meeneemt naar een bezoek aan de Showroom van Tonny Keijzers Auto‘˜s in Apeldoorn, dan kunnen wij u meteen een passend voorstel doen. Onder het genot van een kop koffie kunt u in alle rust het autoaanbod van Tonny Keijzers bekijken. We zeiden het al; er zijn 2 vestigingen; Tonny Keijzers Exclusives aan de Sleutelbloemstraat 1 en Tonny Keijzers Auto‘˜s aan de Sleutelbloemstraat nr. 2. Stel dat u het water wilt verruilen voor het vaste land en in de plaats daarvan die luxe auto van uw dromen wilt aanschaffen; dan zult u bij Tonny Keijzers Exclusives zeker uw hart op kunnen halen. Hier staan de meest uiteenlopende mooie modellen zoals de Spyker C8 of de Mercedes Benz SL-Klasse 65 AMG V12 Bi Turbo Black Series. U kunt het niet zo gek bedenken of Tonny Keijzers heeft het model wel op voorraad staan. En zoals u ziet; Tonny keijzers biedt auto‘˜s in alle prijsklassen, modellen en uitvoeringen. Het voordeel van een tweedehands auto bij Tonny keijzers is, dat u rijdt in een ´bijna nieuwe auto‘˜ met alle voordelen van dien en bijhorende garantie, maar dan met de dure kilometers er al afgereden!

Als u een mooie auto heeft gevonden, dan maakt Tonny Keijzers op basis van die auto en het in te ruilen object een passend voorstel voor u. Zo zult als tevreden klant van Tonny Keijzers de deur uit gaan met een nieuw automobiel en een ´last‘˜ minder.

Naast de twee vestigingen van Tonny Keijzers Auto‘˜s kunt u het complete aanbod ook nog eens bekijken op de website www.tonnykeijzers.nl. En mocht u onverhoopt toch net die auto vinden die u zoekt.. geef Tonny Keijzers dan vrijblijvend een zoekopdracht. Tonny keijzers auto‘˜s heft de laatste 60 jaar zoveel contacten opgedaan en een breed netwerk opgebouwd, dat wij binnen 3 dagen de auto voor u kunnen vinden die u zoekt!

Zo ziet u maar, een bezoek aan de showroom van Tonny Keijzers Auto‘˜s in Apeldoorn is altijd de moeite waard!