(Persbericht) Saga Suus een eigentijdse webwinkel voor kralen en sieraden met een persoonlijk tintje.

Leusden 21-08-2011 Saga Suus heeft momenteel een vernieuwd workshop- en cursusaanbod.
http://www.sagasuus.nl/c-18315/workshops-en-cursussen

Iedereen die graag zelf wil leren glasbranden kan bij Saga Suus terecht.

Naast de beginnersworkshop van 1 middag waarbij je alles leert om veilig aan de slag te kunnen kan nu ook gebruik gemaakt worden van de
3-weekse beginnerscursus. Tijdens deze cursus leer je dezelfde technieken en vaardigheden als tijdens de beginnersworkshop plus nog een aantal meer. Daarnaast is er veel meer tijd om te oefenen waardoor cursisten echt de technieken zich eigen kunnen maken en met meer kralen naar huis gaan.

Daarnaast zijn er ook diverse workshops voor de gevorderden branders. Kun je al branden, beheers je de basistechnieken en vaardigheden al? Dan zijn misschien de workshops stempelen en dierenkralen wat voor jou! Tijdens deze dagworkshops leer je of het gebruik van verschillende mallen of je leert om diverse dierenkralen te maken om zo je technieken en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Reactie van een klant:
Dit is een ontzettend leuke workshop. Suzanne legt alles heel rustig en met veel geduld uit en doet alle technieken voor. Ik heb echt sprongen gemaakt in het gevoel voor het glas naarmate de dag vorderde. Nu kan ik ook thuis mooie kralen met mijn eigen stempels maken. Ik kan deze workshop zeker aanraden!!
De workshops worden gegeven op afspraak. Als je de workshop besteld nemen wij contact met je op om een datum vast te stellen. Voor vragen en info mail naar [email protected]