Schermen is een oude sport en een van de sporten die op de Olympische Spelen wordt beoefend. In Amsterdam zijn er al velen die in de voetsporen van Zorro zijn getreden.

Break Schermclinics verzorgt workshops schermen in Amsterdam door à©à©n van de meest ervaren schermleraren van Nederland. Schermen is een leuke sport die zowel binnen als buiten beoefend kan worden. Hier een top 4 van leukste locaties op een rijtje:

1) Olympisch stadion

In 1928 duelleerde Nederlandse topschermers tegen de internationale garde. In het olympisch stadion ervaar je het duel net zoals de topschermers uit 1928. Durft u het aan?

2) Het Vondelpark

Het Vondelpark is het bekendste en drukst bezochte park van Amsterdam. In de zomermaanden vinden hier veel verschillende activiteiten plaats. Een gezellige en mooie plek om te schermen. Wie weet kunt u na de workshop schermen uw initialen in een boom kerven!

3) Het Wertheimpark

Het Wertheimpark is een klein park gelegen aan de Amsterdamse Plantage Middenlaan, hoek Plantage Parklaan. Er staan verschillende mooie monumenten en het is een ideale plek als u op zoek bent naar een rustige plek om een workshop schermen te volgen.

4) Studio Ubbergen

Studio Ubbergen is een studio die te vinden is in het gebouw Marcipanis. Ideale plek voor een workshop schermen in Amsterdam buiten de zomermaanden om of wanneer het weer niet mee zit. Het is een studio met verschillende faciliteiten zoals muziekinstallatie, keuken, wc's en douches, allemaal op dezelfde verdieping. Het is een ruime studio met een totale oppervlakte van 84,5 m2.