(Persbericht) Select Plus heeft in Leeuwarden een nieuwe vestiging geopend. Met de komst van franchisenemer Erwin Crone is Leeuwarden vanaf deze maand een specialist in arbeidsbemiddeling rijker.

Crone, met ruim 15 jaar ervaring bij Nederlands grootste uitzendbureaus, is vanaf deze week actief in de economisch belangrijke Friese driehoek: Leeuwarden-Drachten-Heerenveen.

Wie is Erwin?
Na tien jaar als politieman de straten van Amsterdam en Zandvoort veilig te hebben gemaakt, koos Erwin er eind jaren tachtig voor om de overstap te maken naar de uitzendbranche. Als intercedent begon hij bij Tempo-Team in Amsterdam centrum en al snel maakte hij carrià¨re als vestigingsmanager en daarna als districtmanager bij Manpower. In de laatstgenoemde functie was hij verantwoordelijk voor grote landelijke klanten. Bij Yacht en Brunel deed Erwin vervolgens ruime ervaring op met diverse detacheringsformules.

Erwin (52) heeft 2 puberzonen en woont in een pittoresk Fries dorp, midden in zijn werkgebied Leeuwarden-Drachten-Heerenveen.

Waarom Select Plus?
Erwin: "Arbeidsbemiddelaar Select Plus is actief op het gebied van uitzenden, payrolling (verloning en het overnemen van het juridisch werkgeverschap), detacheren en recruitment. Select Plus onderscheidt zich door sterke online werving en door klanten oplossingen te bieden voor arbeidsvraagstukken die veel breder en dieper gaan dan uitzenden alleen. Om deze reden kan veel meer vanuit de klantvraag worden gewerkt, oplossingsgericht dus.''

Over Select Plus Leeuwarden
Erwin: ''In het bijzonder zal ik mij met Select Plus gaan richten op het bemiddelen van 45+'ers. Dit omdat ik er sterk in geloof, dat in de huidige arbeidsmarkt werkgevers niet meer om deze zeer ervaren, goed opgeleide, gemotiveerde en vaak loyale medewerkers heen kunnen.
Ik werk vanuit huis. Dit zorgt voor lage overheadkosten die zich weer vertalen in concurrerende tarieven! Bovendien kan ik vanuit mijn woonplaats mijn werkgebied goed bedienen. Met potentiële kandidaten wordt afgesproken bij de opdrachtgever of in Friese grand-cafà©'s of restaurants."

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens
Select Plus Leeuwarden, Postbus 18, 8490 AA Akkrum
T +31(0)6 234 741 30
E [email protected]
www.selectplus.nl