(Persbericht) ISBW organiseert vijf seminars met als thema ´Innoveren met personeel‘˜

Zaltbommel, 4 augustus 2011 ISBW Opleiding & Training, onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep, organiseert op maandag 12 september het seminar ´Vitale medewerkers, betere medewerkers‘˜. Tijdens dit seminar speciaal voor HR-professionals komen vragen aan bod als: wat is de relatie tussen vitaliteit en succesvol presteren, hoe schep ik een klimaat voor topprestaties en wat zijn de competenties voor het leveren van topprestaties? Performance consultant Henk Kraaijenhof, ervaren in het adviseren van topsporters, toont HR-professionals door middel van een parallel tussen presteren binnen het bedrijfsleven en het presteren van topsporters wat de succesvoorwaarden zijn.

Programma
Henk Kraaijenhof heeft vele jaren gewerkt met topsporters als Nelli Cooman en Edgar Davids en teams als Juventus. Deze ervaring gebruikt hij nu in het bedrijfsleven om van medewerkers bedrijfsatleten te maken van wie de prestaties verbeteren. HR-professionals leren tijdens het seminar om hun arbobeleid om te vormen in vitaliteitmanagement, waardoor werknemers beter in hun vel zitten en langer met plezier kunnen doorwerken. Talent, competenties en vitaliteit liggen volgens hem aan de basis van presteren.

Het seminar start om 13:00 uur en wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel.

Locatie en aanmelden
Het seminar vindt plaats in het ISBW Kenniscentrum, Van Heemstraweg West 5 in Zaltbommel. Meer informatie, een gedetailleerde agenda en aanmelden voor à©à©n of meerdere seminars kan via www.isbw.nl/innoverenmetpersoneel.

De overige seminars vinden plaats op maandag 3 oktober (Het effect van flexibel belonen), dinsdag 8 november (Hoe sterk is uw werkgeversmerk?), donderdag 12 januari (Zet uw mensen in beweging met de Loopbaanpotentiemeter) en donderdag 2 februari (Iedereen kan beter presteren).

--------------------

Over ISBW
ISBW Opleiding & Training biedt ruim 250 praktijkgerichte opleidingen en trainingen op MBO-, HBO- en Post-HBO-niveau. Het aanbod van ISBW varieert van trainingsprogramma‘˜s van à©à©n dag tot opleidingen van enkele jaren. ISBW is al 80 jaar dà© autoriteit in opleidingen en trainingen voor mensen die verder willen komen in hun huidige of toekomstige werk. Door een persoonlijke benadering staan bij ISBW de mensen altijd centraal. Daarnaast biedt ISBW met de inzet van ervaren docenten uit de bedrijfspraktijk en de unieke Personal Performance Methode® garanties voor opleidingsrendement. Doordat deelnemers tijdens hun opleiding of training aan de slag gaan met een businesscase uit hun eigen organisatie, kunnen zij de opgedane kennis direct toetsen aan de praktijk en toepassen in de eigen werksituatie. Onderzoek laat zien dat tenminste tachtig procent van deze businesscases ook echt in de organisatie wordt toegepast. ISBW Opleiding & Training is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Meer informatie is te vinden op www.isbw.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30