Sexy lingerie is niet alleen meer een luxe product. Zeker niet tegenwoordig. Het zou een standaard onderdeel van de vrouwelijke kledingkast moeten zijn. Natuurlijk is het makkelijk om te roepen dat sexy dames lingerie echt een luxe is maar er is tegenwoordig heel erg veel goedkope sexy lingerie die je gewoon als ondergoed kan dragen. Deze combinatie geeft ruimte voor vrouwen om lingerie te dragen op wat voor manier zo ook willen. Hieronder gaan we met jou bekijken wat voor opties je allemaal hebt om je aankoop aan jezelf te verantwoorden. Lees deze vier kopjes om jezelf ervan te overtuigen om weer een prachtig nieuw setje te kopen.

 

  1. Voel je beter.

 

Als je gelijk een geweldig argument wilt hebben voor waarom sexy lingerie een basis benodigheid is in je kledingkast hoef je alleen maar te kijken naar het gevoel dat je er van krijgt. Of je het nou draagt voor iemand anders of voor jezelf; het maakt niet uit. Ook als je sexy lingerie onder je werk kleding draagt en je geen plannen hebt om die kleding voor iemand anders uit te trekken, laat sexy lingerie of zelfs sexy lingerie groten maten je zelfvertrouwen enorm groeien. Dit kun je merken aan hoe je je voelt maar ook door hoe mensen op je reageren. Dikke kans dat iedereen je een stuk serieuzer neemt als jij zelfverzekerd en ontspannen overkomt op de werkvloer. Als je straalt zijn mensen vatbaarder voor je ideeen. Als je echt een boefje wilt zijn kun je ook wat leren lingerie onder je werkkleding aantrekken.

 

  1. Je hebt toch ondergoed nodig.

 

Niemand draagt jeans zonder onderbroeken. Niemand draagt uberhaubt veel kleding zonder ondergoed. Of je nou op zoek bent naar lingerie grote maten, goedkope sexy lingerie, of leren lingerie. Je kan al deze verschilende soorten lingerie ook gebruiken als dagelijkse lingerie. Misschien word je wel heel opgewonden van het gevoel van leer op je huid. Misschien vind je het sowieso fijn om lingerie met kante details te dragen. Je hebt geen excuus nodig om als je dagelijkse ondergoed sexy dames lingerie te gebruiken. Tegenwoordig is sexy lingerie in allerlei vormen te verkrijgen dus het zou niet heel moeilijk moeten zijn om een comfortabele string of sexy beha te vinden. Ook is er inmiddels zoveel goedkope sexy lingerie dat het niet eens meer hoeft te kosten. Misschien betaal je iets meer dan bij de zeeman maar in die onderbroeken wil je ook echt niet dood worden gevonden.

 

  1. Voor spannende avonden.

Stel je voor dat je helemaal niet van plan bent een man aan de haak te slaan. Je gaat vanavond lekker met je vriendinnen naar de Paradiso of de Melkweg voor een girls night out. Samen uit samen thuis is het idee. Maar daar staat hij dan. De man van je dromen, of een droom voor slechts een nacht. Jullie gaan helemaal in elkaar op en vergeten alles om jullie heen. En dan komt het moment dat jullie je allebei niet meer kunnen inhouden en samen naar huis willen. Maar wacht, denk jij,  ‘ik heb mijn granny panties aan, oneeeeee’ dit kun je dus mooi voorkomen door sexy lingerie als basis behoeften te gaan zijn. Als jij op zoek bent naar alledaag ondergoed en je koopt gewoon sexy dames lingerie in plaats van van die slappe hangende saaie onderbroeken ben je altijd verzekerd van een sexy uitstraling, vooral als je wat minder kleren aan hebt.

 

  1. normale klassieke lingerie wordt ook steeds sexier

 

Klassieke sexy lingerie kan worden omschreven als alles wat van zijde of satijn is gemaakt en ook nog behoorlijk bedekkend is. Wit, zwart of rood zijn over het algemeen veilige kleuren voor sexy lingerie. Denk aan satijnen camisoles en een bijpassende nacht japon, lange satijnen nacht japons en beha en panty sets. Als je een sfeervolle romantische ambiance wilt creeren met wat kaarsen en zachte muziek dan is dit de juiste lingerie. Deze sexy dames lingerie doet een vrouw zich sexy en verleidelijk voelen zoder de angst eruit te zien als een slet. Het voert ook een ondertoon van lief maar toch stout. Daar bedoelen we mee dat mannen geil worden van klassieke lingerie omdat je er prachtig uit ziet, maar stiekem hopen ze je stoute kanten te ontdekken. Dit is natuurlijk ook de reden dat normaal ondergoed steeds uitdagender en sexy is gaan worden. Alleen maar om aan te geven dat sexy lingerie dus inderdaad gewoon een basis behoefte is geworden.

 

Uiteindelijk heb je helemaal geen excuus nodig om jezelf ervan te overtuigen een nieuwe set sexy lingerie te kopen. Maar mocht je je toch schuldig voelen na je laatste aankoop, of ken je iemand die zich schuldig voelt na haar laatste aankoop, lees dan dit artikel. Je mag je niet schuldig voelen want je had simpelweg nieuw ondergoed nodig. Sexy lingerie is ook nieuw ondergoed, hoe je het ook wendt of keert. Vergeet je schuld gevoel en kom snel naar larshor.nl wij hebben alles inclusief lingerie grote maten en leren lingerie. En mocht je je na je aankoop nou toch nog heel erg schuldig voelen dan kun je altijd je spullen ruilen of een tegoed bon krijgen. Maar wij denken dat je zo blij zult zijn met je aankoop dat wij de spullen nooit meer terug zien, of misschien ook wel, als we je ontmoeten ergens op de dansvloer!

 

 

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular