(Persbericht) Een schulden-vrij netwerk marketing bedrijf, met een "A"-rating van het Better Business Bureau, met een instant pay-programma, geen inventaris nodig, geen volume eisen, geen afgescheiden groepen en een binair compensatieplan dat wereldwijd reikt.

Het bedrijf is Talk Fusion en de vertegenwoordiger is Martinus Visser, associate nummer 1509032.

Talk Fusion biedt de tools om bedrijven te helpen beter te communiceren met hun klanten, hun klanten te behouden, geld aan marketing kosten te besparen en meer geld te verdienen.

Video e-mail is de hoeksteen van de acht Talk Fusion producten. Met Talk Fusion's video e-mail en aangepaste sjablonen, kunnen zelfs de kleinste bedrijven lijken op miljoen dollar operaties. Video e-mail is daarin een hele grote verkoop tool. U kunt uzelf al voorstellen aan prospects al voor u deze voor het eerst ontmoet op een sales meeting. Het is daarnaast ook een hele goede follow-up tool en een mooie persoonlijke manier om iemand te bedanken.

Mensen die zich al in de netwerk marketing bevinden zijn van mening dat de Talk Fusion producten hun marketing inspanningen een stuk eenvoudiger en professioneler maken. Of ze nu nieuwe prospects of bestaande klanten benaderen, netwerk-marketeers vinden dat Talk Fusion een hele professionele en effectieve manier is om een goed solide netwerk op te bouwen en te behouden.

Online marketeers zijn ook zeer te spreken over het gebruik van Talk Fusion, omdat zij door het gebruik van deze mooie tools de gelegenheid krijgen om hun eigen persoonlijkheid in hun activiteiten te verwerken. Ze genieten van het gebruik van de producten om een buzz te creëren om zich heen. Talk Fusion is een fantastische manier voor hen om hun publiek te bereiken, en is in ieder geval een stuk leuker, mooier en professioneler dan de standaard saaie tekst e-mails.

Ook ondernemers in het MKB hebben veel plezier met Talk Fusion als een middel om klanten te bereiken en behouden. Sommige bedrijven die eerder grote bedragen hebben besteed aan reclame hebben ontdekt dat dankzij Talk Fusion, reclame overbodig is geworden. Voor slechts $ 35 per maand, hebben ze toegang tot alle video Talk Fusion marketing tools, waaronder video e-mail, video-conferencing, en live online video uitzendingen (webinars).

Grote bedrijven, zoals Norwegian Cruise Lines, DHL, Applebee's, en CIGNA Insurance Company maken succesvol gebruik van de Talk Fusion-producten voor hun communicatie met leveranciers, reisbureaus, en medewerkers die kunnen gevestigd zijn in verschillende delen van de wereld. Talk Fusion's video-conferencing is van zeer hoge kwaliteit, maar kost aanzienlijk minder dan WebEx en GoToMeeting.

Goede doelen zoals de Make a Wish Foundation gebruikt Talk Fusion om te helpen met fondsenwerving en updates.

Religieuze groeperingen gebruiken Talk Fusion om te communiceren met hun volgelingen.
Soms worden zelfs hele kerkdiensten live uitgezonden doormiddel van Talk Fusion.

En ja, toch is er nog steeds een enorm potentieel voor groei. Tot nu toe heeft Talk Fusion het bereik van ongeveer 50.000 gebruikers. Stelt u zich de mogelijkheden eens voor die u met TalkFusion kunt bereiken. Wetende dat het internet en e-mail gebruik nog steeds erg in de lift zit wereldwijd en dat nog niet eens à©à©n procent van alle e-mailgebruikers ooit een video e-mail heeft gekregen.

Talk Fusion is ook nog eens volgens de Alexa ranking al 3 maanden lang het snelst groeiende multie level marketing bedrijf te wereld.

Nu dat Talk Fusion onlangs heeft besloten om wereldwijd uit te breiden, is het potentieel fenomenaal.
Dit is een unieke, niet te missen kans om een vroege deelnemer worden in deze wereldwijde expansie. Ga daarom vandaag nog naar de website WeTalkFusion.com en klik op Join.

Voor meer informatie bezoek http://www.WeTalkFusion.com