(Persbericht) Op 28 oktober a.s. vindt in Utrecht het Starters2meet event plaats, hà©t event voor en door startende ondernemers. Op deze dag worden verschillende presentaties en workshops gegeven en is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken.

Het starten van een eigen onderneming is een groot avontuur. Starters2meet ondersteunt hierbij door het delen van kennis, ervaringen, inspiratie en netwerken. John Cornelisse, organisator van Starters2meet: à¢â‚¬Å“Elke startende ondernemer heeft veel dezelfde vragen. Door deze ondernemers met elkaar te verbinden, kan je elkaars vragen beantwoorden in plaats van dat iedereen zelf het wiel probeert uit te vinden.à¢â‚¬

Het Starters2meet event wordt gehouden op 28 oktober a.s. in het Carlton President Hotel Utrecht. De dag begint om 11.00 uur (vanaf 10.30 uur is de zaal open) en zal eindigen met een borrel om 16.00 uur. Er zijn twee sprekers en er worden vier workshops aangeboden:
- social media,
- authentiek presenteren,
- wervende teksten schrijven en
- grenzen verkennen.

Jouw investering voor deze dag bedraagt slechts 70 euro (excl. BTW) en is voor de zaalhuur, sprekers en andere onkosten. Starters2meet heeft geen winstoogmerk. Inschrijven kan via de website http://www.mindz.com/events/Starters2meet_2011.

MEER INFORMATIE
Website algemeen: http://www.starters2meet.nl
Website event: http://www.mindz.com/events/Starters2meet_2011
Organisator: John Cornelisse, [email protected], 06 54 290 552
Logo en ander beeldmateriaal is verkrijgbaar bij John Cornelisse