(Persbericht)

U kent het wel: de auto stond de hele dag in de blakende zon op een parking in het zuiden van Frankrijk. De thermometer wijst veertig graden aan en uw stuur voelt als een heet strijkijzer. Geen nood: u zet de airco even op zijn hardst, toch?

Pas op met uw airconditioning
Uw auto omtoveren van een sauna tot een koelkast door de airco keihard op te zetten, is gevaarlijk voor uw voorruit. Omdat de temperatuur zo snel zakt, krijgt die ruit plots veel meer spanning te verduren. En dan kan een klein sterretje plots een grote barst worden. Het omgekeerde geldt trouwens ook tijdens de wintermaanden.

Pas dus op met uw krachtige airco!

Speel op safe: laat uw voorruit nakijken en herstellen
De veiligste oplossing? Kom even langs bij Autoglass Clinic. Een van onze specialisten kijkt uw ruit voor uw vertrek grondig na op sterretjes en barstjes. En hij herstelt de kleine foutjes voor ze groot kunnen worden. Zo vertrekt u zorgeloos op vakantie. Maak meteen een afspraak op www.autoglassclinic.be.

Toch pech in het buitenland? Snel geholpen dankzij EAVAA
Autoglass Clinic is partner van het EAVAA-netwerk. Dat betekent dat u ook in het buitenland op snelle herstelling van uw voorruit kunt rekenen, volgens onze kwaliteitsnormen. Hou ons nummer dus zeker binnen handbereik in uw wagen: +32 70 233 234.

> Meer over herstellingen autoruiten (barsten of sterretje in uw ruit)
http://www.autoglassclinic.be/kernelnl/default2.asp?active_page_id=111