(Persbericht) OUD-BEIJERLAND Paardekooper verpakkingen & disposables introduceert deze zomer met succes de Depa® Party Palette. De Party Palette is een nieuw ontwikkeld disposable cateringbord waarbij alle consumpties in à©à©n hand gedragen worden. Paardekooper richt zich met de Party Palette op cateraars die zich willen onderscheiden in gemak en uitstraling.

Het succes van de Party Palette zit volgens Paardekooper in de onderscheidende manier van presenteren. Een gerecht kan vooraf mooi opgemaakt worden en de combinatie van de mat en hoogglans zwarte ondergrond geeft het gerecht een stijlvolle uitstraling. De primaire insteek van Paardekooper bij de ontwikkeling van de Party Palette is echter gemak. Alle consumpties in à©à©n hand. Speciaal geschikt voor lopende buffetten, eventcatering en barbecues.

De Party Palette is gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen. Het bord heeft duimgrepen voor rechts- en linkshandigen en wordt geleverd met mes, vork en lepel. Aparte vakjes houden de sauzen van elkaar gescheiden en er is een uitsparing voor een beker of glas. De Party Palette is verkrijgbaar in een 12- en 50-pack eenheid.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Ton Oosterwijk
Marketing Coà¶rdinator Communicatie

E [email protected]
T +31 (0)186 64 82 49

Willem Beukelszstraat 16
Postbus 1552
3260 BB Oud-Beijerland
www.paardekooper.nl

Over Paardekooper
Paardekooper biedt een compleet standaard assortiment verpakkingen en disposables. Daarnaast levert Paardekooper innovatieve, custom made en verantwoorde verpakkingsoplossingen.
Met het ´Smarter by nature‘˜ concept, stelt Paardekooper klanten in staat om bewuste keuzes te maken ten aanzien van hun verpakkingen.

Paardekooper is onderdeel van de Paardekooper Group. Paardekooper is sinds 1925 als groothandel actief in de nationale en internationale verpakkingsmarkt. De afgelopen jaren is Paardekooper uitgegroeid tot à©à©n van de grootste spelers in de markt. Paardekooper is een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij elke opdracht.