tattooshop zoeken

Je wil een aparte, unieke stoere tattoo laten zetten, maar hoe vindt je de juiste tattooshop? Lastig he?

Meeste tattooshops hebben maar 1 hooguit 2 tattooerders aan het werk, en het feit blijft dat elke tattooeerder gespecialiseerd is inbepaalde stijlen, de ene kan de ene stijl goed erg goed en de andere tattooeerder kan de andere stijl goed... Het ligt er maar net aan wat je in gedachten hebt.

Begin dus met op een rij te zetten wat je wensen zijn, welke tattoo stijl je wilt, hoe groot het moet worden, of je kleur wil en wat voor thema/elementen in de tattoo moeten worden verwerkt zodat je gericht kunt zoeken, Want het niet zoveel zin om een tattooeerder te zoeken als je zelf nog niet goed weet wat je wil.

een tattooshop in de buurt vinden

Je wil natuurlijk ook niet door heel Nederland reizen om een goeie shop te vinden, dus als je op zoek bent naar een tattooshop in Enschede kun je het beste beginnen met in google te zoeken op tattooshop en dan je stad, bijv. tattooshop enschede , en dan filteren op basis van goede beoordelingen, goed kijken op forums wat klanten te vertellen hebben en waar hun voorkeur naar uit gaat om goed beeld te krijgen van wat de opties zijn.

Als je een tattooshop hebt gevonden na aanleiding van bovenstaande procedure, is het altijd verstandig om eerst even vrijblijvend te gaan kijken om de hygiene te beoordelen, hoe je daar wordt geholpen en of je je daar wel op je gemak voelt.

hygiene in de tattooshop

Hoe beoordeel je de hygiene in een tattooshop?

hier heb je een aantal dingen waar je naar kutn kijken: de vloeren (zijn het gladde vloeren die makkelijk schoon te houden zijn, vloerbedekking is erg onhygienisch....), is de shop in het bezti van een GGD vergunning? Werkt de tattooshop met wegwerp apparatuur of wordt alles in een autoclaaf ontsmet? op zoek naar een tattooshop? of naar een tattoo ontwerp? http://www.tattoosuzette.wix.com/tattoo

 

worden de klanten goed geschoren door de tattooeerder voordat ze beginnen met tattooeeren? draagt de tattooeerder nitriele handschoenen? onstmet de tattoeerder zijn handen met pure alcohol voordat hij de klant of apparatuur aanraakt?

tattooshop uitgekozen: afspraak vastleggen

Na de hele procedure, als je er een goed gevoel bij hebt kun je een afspraak maken bij de tattooshop om de tattoo te laten zetten, meeste tattooshops zullen om een voorschot vragen, dat is normaal. Zorg ervoor dat je de dag van het zetten van je nieuwe tattoo goed bent uitgerust, goed hebt gegeten, geen alcohol of drugs hebt ingenomen, dan kun je er lekker voor gaan zitten en genieten van de tattoo ervaring...