(Persbericht) Capelle aan den IJssel, 6 december 2011 - The Consultancy Firm heeft Ylja Stunnenberg aangesteld als Business Consultant. De ervaren Stunnenberg gaat organisaties onder andere adviseren bij het vergroten van de loyaliteit bij hun klanten. The Consultancy Firm ondersteunt ondernemingen bij een snelle multichannel communicatie die optimaal is afgestemd op hun eigen professionele uitstraling.

Schakel tussen gebruikers en IT
Ylja Stunnenberg heeft bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan als het gaat om documentcreatie en outputmanagement. Voordat hij de overstap maakte naar The Consultancy Firm was hij Senior Document Specialist bij De Friesland Zorgverzekeraar. Eà©n van de projecten die Stunnenberg heeft opgeleverd is het implementeren van een oplossing voor scannen, herkennen en automatisch verwerken van wijzigingsformulieren. Stunnenberg was daarbij de schakel tussen gebruikers en IT.

360 graden klantbeeld
Eerder was Stunnenberg in uiteenlopende functies actief voor verschillende werkgevers, steeds op het raakvlak van documentcreatie en outputmanagement. Hij werkte onder meer voor Document Dialog en SDL Tridion. Bij The Consultancy Firm gaat Stunnenberg klanten adviseren en ondersteunen bij het verkrijgen van een 360° view van hun klanten. "Met dit 360° klantbeeld zijn zij beter in staat hun klanten te bedienen, wat resulteert in een grotere loyaliteit en wat leidt tot meer kansen voor up- en cross-selling. De producten uit de OpenText ECM Suite bieden de mogelijkheid om een 360° view te realiseren", aldus Stunnenberg. The Consultancy Firm heeft de status van Benelux Platinum Partner van OpenText.

Innovatief karakter
Stunnenberg waardeert het feit dat The Consultancy Firm denkt in termen van de klantwens in plaats van te denken vanuit de techniek. "De open bedrijfscultuur, het innovatieve karakter van The Consultancy Firm en de gedrevenheid van mijn collega's zorgen ervoor dat het fundament goed is.
Daarnaast bieden de producten van de OpenText ECM Suite mij voldoende uitdaging om mijn kennis verder uit te bouwen."

Schat aan ervaring
Arno Jellema, mede-eigenaar van The Consultancy Firm, is blij met de komst van Stunnenberg. "Ylja heeft een schat aan ervaring opgebouwd zowel bij leveranciers als bij klantenorganisaties. Hij is dus uitstekend in staat om met de klant mee te denken en met oplossingen te komen die bijdragen aan optimale klantinteractie. Met zijn kennis van documentcreatie en outputmanagement is Ylja een zeer goede aanvulling van ons team."

Over The Consultancy Firm
The Consultancy Firm ondersteunt organisaties bij een snelle multichannel communicatie die optimaal is afgestemd op hun eigen professionele uitstraling. Met onze oplossingen voor documentcreatie en outputmanagement zijn wij in staat om aan verschillende omgevingen en hun specifieke eisen en wensen te voldoen. Een consistente en eenduidige huisstijl is volgens ons cruciaal om als bedrijf professioneel en betrouwbaar over te komen. Tegelijkertijd stellen de klanten van onze opdrachtgevers een individuele benadering zeer op prijs.

The Consultancy Firm is een Nederlandse organisatie dat kantoor heeft in Capelle a/d IJssel. Kijk voor meer informatie op www.theconsultancyfirm.com/.

Contact:
The Consultancy Firm
Robbert Nederveen
[email protected]
31+ (0)10-2640144

Co-Workx
Maria Tunnisen
[email protected]
+31 (0)6-19 29 03 19