(Persbericht) Tros Kompas heeft in samenwerking met Promese een couponactie opgezet waarbij de veelbesproken documentaire ´De Heineken Ontvoering, van voorbereiding tot ontknoping‘˜ met korting wordt aangeboden.

In de tv-gids van week 51 verschijnt een advertentie waarin twee dvd boxen over de ontvoering van Freddy Heineken in 1983 worden aangeboden: een standaard versie en een luxe versie die is voorzien van een mooie gids vol foto‘˜s, aantekeningen, bewijsstukken en onthullingen.

Tros Kompas verschijnt in een oplage van 448.000.

Consumenten kunnen de documentaire eenvoudig bestellen via een coupon en betalen via eenmalige machtiging. Promese verzorgt hierbij het gehele traject van incasso-, coupon- en orderverwerking, verzending en rapportage via een zelf ontwikkelde applicatie.

Over Promese
Promese heeft meer dan 30 jaar ervaring in de retaillogistiek en is een sterk IT-gedreven logisitiek dienstverlener. Promese biedt meerdere modules van diensten variërend van voorraadbeheer, pick & pack en logistiek, tot het bieden van totaaloplossingen ten behoeve van financiële dienstverlening en E-commerce. Meer dan 5.000 retailers in de Benelux en ver daarbuiten worden vanuit het logistieke centrum in Breda bediend.

Noot voor de redactie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met

Promese
Javier Martinez, Sales Manager E-commerce
E-mail: [email protected]
Tel: 076-533 33 264 / 06-575 98 620
Website: www.promese.eu