(Persbericht) ARNHEM - Om beter inzicht te krijgen in de eigen webpaginastatistieken stapt de TU Delft over op nieuwe analysesoftware. Voor het opleiden en trainen van de medewerkers die met de nieuwe software moeten gaan werken, doet de Delftse universiteit een beroep op de diensten van internetmarketingbureau Search Science te Arnhem.

Om voor dit traject de juiste partner te selecteren, schreef de TU Delft een pitch uit onder vijf marketingbureaus. Het Arnhemse bureau Search Science internetmarketing kwam uiteindelijk als winnaar uit de strijd. Omdat Search Science kennis in huis heeft van zowel de oude als de nieuwe software, bleek het bureau in de optiek van de TU Delft het beste in staat de overstap te begeleiden. Het feit dat het door Search Science uitgestippelde opleidingstraject optimaal afgestemd was op het kennisniveau en informatiebehoefte van de deelnemers bleek bij de keuze van de universiteit voor Search Science de doorslaggevende factor.
Search Science is een allround internetmarketingbureau dat klanten helpt bij de inzet van internet als effectief marketinginstrument. Het bureau is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, webanalytics, online advertentiecampagnes, conversie optimalisatie, trainingen en internet marketing strategie.