(Persbericht) TV`s verstoppen met emondo
Films, documentaires, series of actualiteiten kijken op een mooi flatscreen in High definition of straks in 3D. De beeldkwaliteit van de beeldschermen is de afgelopen jaren weliswaar verbeterd, steeds meer mogelijkheden worden toegevoegd, maar hebben ook een groter oppervlak gekregen. Als we ervan uitgaan dat we dagelijks ongeveer 4 àƒ  5 uur TV kijken dan kan een groep tv-kijkers het beeldscherm als een ongewenste blikvanger ervaren als hij niet wordt gebruikt. Voor het inbrekersgilde vormt een flatscreen een gewild object en kan de bezitters, met name in benedenwoningen, een onveilig gevoel geven.
Emondo Audio Video Dressoirs voorziet in een oplossing: dressoirs waar je flatscreen met à©à©n druk op de knop volledig in kan verdwijnen. Bovendien kun je ook audioapparatuur, kabels en stekkerdozen in de kasten wegwerken.
De Audio Video dressoirs zijn voorzien van een ingebouwde tv-lift met infrarood afstandsbediening, waar bovendien drie jaar garantie op zit. De tv kan dus van afstand omhoog en omlaag gebracht worden. De in verschillende formaten verkrijgbare, modulair opgebouwde kasten bieden bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een center speaker. Standaard worden ze geleverd als twee-, drie- of vierdeurs dressoir, maar er zijn tevens mogelijkheden tot maatwerk.
Ook interessant is het Remote Package, dat het mogelijk maakt uw (hifi-) apparatuur in de dressoirs met uw infrarood afstandsbediening te bedienen terwijl de kastdeuren gesloten kunnen blijven. Door toepassing van een zogenaamde e-rups worden de kabels van de tv altijd optimaal begeleid tijdens de op en neer gaande beweging van de lift.
Kleuren Standaard zijn de dressoirs leverbaar in moderne houtkleuren zoals: ´Chateau Authentiek‘˜ donker eiken, ´Dijon Natur‘˜ noten of ´Sand Molina Ash‘˜ licht eiken. Een meubel kan ook worden geleverd in wit of in een combinatie van een houtkleur met witte deuren. Tegen een meerprijs is meubel ook in elke gewenste RAL kleur te bestellen.
Formaten en prijzen
De dressoirs zijn verkrijgbaar met twee, drie of vier deuren. Een 2D (tweedeurs) heeft een afmeting van 116 x 82 x 55 cm. Een 3D (driedeurs) is 171 x 82 x 55 cm en een 4D (vierdeurs) is 226 x 82 x 55 cm. De 2D biedt opbergruimte voor cd‘˜s en dvd‘˜s, de 3D en 4D hebben ook twee legplanken voor extra apparatuur. Alle drie de uitvoeringen beschikken, behalve over de tv-lift, over een uitsparing voor een center speaker en een ´technische ruimte‘˜ voor kabels en stekkers. Indien er geen center luidspreker wordt toegepast kan de kast ook besteld worden met hoge deuren. Als extra kan een apparaatkast van een ladesysteem worden voorzien.
Dan de prijzen. Het tweedeurs model Audio Video dressoir kost € 2850,- Het driedeurs model is € 3450,- en voor het AV-meubel met vier deuren betaal je € 4000,- inclusief e-rups en Remote Package
Zie ook: www.emondo.nl Voor meer informatie: [email protected]
Telefoon: 06 3197 3583