(Persbericht) Doetinchem 29 november 2011

Wij hebben het afgelopen jaar vaak van klanten gehoord dat er vele plannen waren om regelmatig met de caravan of camper een uitstapje te gaan maken. Soms voor een weekend, een andere keer voor meerdere maanden. Menig klant vertelde onze verkopers dat daarom gezocht werd naar een plattegrond met 2 enkele bedden omdat hierin de meest ideale bedvariant beschikbaar is welke bruikbaar is in alle seizoenen. Met andere woorden, het maakt niet uit of u kort of lang van uw vakantievrijheid wilt gaan genieten en het maakt ook niet uit in welk seizoen uw uitstapje gepland wordt. Uw caravan of camper met 2 enkele bedden biedt altijd direct optimaal slaapcomfort.

Op basis van dit soort reacties hebben wij besloten voor het seizoen 2012 een uitgebreid gamma ( meer dan 20 stuks ) caravans & campers met 2 enkele bedden in onze showroom in Doetinchem voor verkoop ten toon te stellen. Wij presenteren op dit moment diverse caravans & campers van TEC, LMC & Burstner met een plattegrond met 2 enkele bedden. Van de merken Sprite en Swift staan meerdere caravans met deze, bij kampeerders zeer geliefde, plattegrond in onze showroom in Doetinchem.

Graag willen wij u een goed aanbod maken voor de aanschaf van 1 van deze modellen met enkele bedden, incl. evt. opties. Aanbiedingen maken wij alleen in onze showroom zodat u maximaal kunt profiteren van onze showroomaanbiedingen die wij niet op internet presenteren. Onze website www.meerbeek.nl is altijd zeer betrouwbaar omdat de site dagelijks wordt geactualiseerd.

Splinternieuwe Burstner, TEC, LMC, Sprite & Swift caravans & campers, rechtstreeks vanaf de fabriek met 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 5 jaar waterdichtheidsgarantie. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Inruil caravans / campers & vouwwagens vanzelfsprekend mogelijk.

Mogen we u overtuigen? Graag ontdekken we hoe àºw droom caravan / camper met enkele bedden eruit zietà¢â‚¬¦à¢â‚¬¦à¢â‚¬¦à¢â‚¬¦. en als klap op de vuurpijl kunt U deze maand nog profiteren van onze maandaktie voor de caravanmover ( alleen voor caravans ). Voor campers hebben wij ook aantrekkelijke aanbiedingen met veel extra voordeel, kijk o.a. eens naar het speciale Meerbeek camperpakket. Dit pakket is speciaal door Meerbeek ontwikkeld en samengesteld voor het nieuwe seizoen.

voor meer info & aanbiedingen zie: www.meerbeek.nl

Tot ziens in Doetinchem,

Meerbeek Caravans & Campers
Nijverheidsweg 41
7005 AS Doetinchem
Tel: 0314 344046
E-mail: [email protected]