(Persbericht) Case-studies tonen strategische waarde van IT-management tijdens CA World

Utrecht, 26 oktober 2011 - CA Technologies heeft de finalisten bekendgemaakt van de derde International Case Competition on the Strategic Value of IT Management. Universiteit Utrecht is een van deze finalisten. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd om studenten bekender te maken met de strategische waarde die IT heeft voor een bedrijfsvoering. De tien finalisten maken tijdens de gebruikersconferentie CA World uit wie de winnaar wordt.

De tien finalisten zijn:
Utrecht University
Copenhagen Business School
Indian School of Business
Indiana University
Nanyang Technological University
Narsee Monjee Institute of Management Studies
University of British Columbia
University of Calgary
University of Cincinnati
University of South Florida

Case study
De teams zijn samengesteld uit drie studenten die een case study krijgen van een bedrijf dat voor grote groeiuitdagingen staat. Ze moeten de status van de IT-infrastructuur analyseren en tijdens CA World - dat plaatsvindt van 13 tot 15 november 2011 - een presentatie geven met adviezen hoe technologie is in te zetten om de groei en veranderingen van het bedrijf optimaal te ondersteunen.

"Door aan deze competitie deel te nemen, raken studenten in een vroegtijdig stadium betrokken bij de uitdagingen en mogelijkheden van IT en het beheer ervan", zegt Connie Smallwood, vice president, Innovation and University Programs, CA Technologies. "De regionale competities vonden dit jaar plaats in een virtuele omgeving, in plaats van een fysieke, om ook de hedendaagse praktijk zo dicht mogelijk te benaderen."

Jaarlijkse competitie
De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door CA Technologies in samenwerking met de School of Business Administration van Oakland University, Eller College of Management aan de University of Arizona en Kelley School of Business aan de Indiana University. De finalisten krijgen een volledig verzorgde reis om de CA World-conferentie te bezoeken. De winnaars worden op 15 november bekendgemaakt. Het beste team wint 10.000 US dollar, de tweede plek levert 5.000 US dollar op en de derde plaats is goed voor 2.500 US dollar.

Kijk voor meer informatie over de International Case Competition on the Strategic Value of IT Management op http://www.ca.com/casecompetition.

Over CA Technologies
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Abonneer op CA Technologies

CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19