(Persbericht) Almere, 2 augustus 2011 - USG Innotiv, het grootste technische projectbureau van Nederland, en PTC (Nasdaq: PMTC), specialist op het gebied van product development software, kondigen vandaag hun strategische samenwerking aan op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Als Platinum Strategisch Service Partner (SSP) van PTC krijgt USG Innotiv in de Benelux een premium status op het gebied van de implementatie van de Product Lifecycle Management (PLM) software Windchill®. Met deze hoogste partnerstatus onderschrijft PTC het hoge kennisniveau en de reputatie van USG Innotiv in de markt.

à¢â‚¬Å“We zijn verheugd dat we onze relatie met USG Innotiv kunnen uitbreiden en formaliserenà¢â‚¬, zegt Eduarda Camacho, VP EMEA Partner Business Development bij PTC. à¢â‚¬Å“Wij willen ons partnernetwerk verder uitbreiden om productiebedrijven van elke omvang wereldwijd te bereiken. Bovendien geloven wij dat klanten die kiezen voor de expertise en diensten van USG Innotiv kunnen profiteren van efficiëntere productontwikkeling met de product development solutions van PTC. Resultaten zijn een snellere time-to-market, beheersbare kosten en het verbeteren van de concurrentiepositie.à¢â‚¬

Al meer dan 15 jaar bewijst USG Innotiv zijn kennis en vaardigheden op het gebied van consultancy en training van producten van PTC. Door als eerste te investeren in kennis op het gebied van de revolutionaire Windchill® technologie heeft USG Innotiv ook op dit gebied een zeer goede reputatie opgebouwd. In de markt worden de consultants van USG Innotiv gezien als dà© experts, waardoor klanten van PTC in het groot-, midden- en kleinbedrijf gebruikmaken van de Windchill® kennis en kunde van USG Innotiv.

------------

Over USG Innotiv
USG Innotiv is een werkmaatschappij van het beursgenoteerde USG People. Binnen het professionals segment is de organisatie actief in techniek en ICT. USG Innotiv heeft vakmensen in dienst op MBO, HBO en Academisch niveau. Het kantorennetwerk bestrijkt heel Nederland. USG Innotiv is ontstaan uit de samenvoeging van een aantal organisaties. De consultants van USG Innotiv maken deel uit van het onderdeel Product Development van USG Innotiv. Product Development is specialist in het uitvoeren en aannemen van projecten in 3D productontwikkeling, engineering, consultancy en training. Meer informatie is te vinden op www.usginnotiv.nl/ProductDevelopment.

Over PTC
PTC (Nasdaq: PMTC) biedt fabrikanten en productiebedrijven software en diensten om in te spelen op de globalisering, het verkorten van de time-to-market en helpt hen te voldoen aan operationele efficiency doelstellingen op het gebied van productontwikkeling. Met CAD, content- en procesmanagement oplossingen kunnen bedrijven hun zakelijke doelstellingen ondersteunen en innovatieve producten creëren die zowel voldoen aan de wensen van de consument als voldoen aan de regelgeving. PTC richt zich op organisaties in de manufacturing, hightech, luchtvaart, defensie, automotive, medische en de consumenten markt. Meer informatie is te vinden op www.ptc.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
[email protected]
+31 (0)35-5822730

USG Innotiv
Martein Schuttert
[email protected]
+31 (0)570-519800 /+ 31 (0)6-46186317

PTC and its logo, The Product Development Company, Windchill®, Creo and Arbortext are trademarks or registered trademarks of Parametric Technology Corporation or its subsidiaries in the United States