(Persbericht) Vakantieveiling websites worden steeds populairder. Om het overzicht te behouden op wat er allemaal aangeboden wordt op dit gebied is dit artikel geschreven.

Tegenwoordig wordt er via Google enorm veel gezocht op de term "Vakantieveiling". Blijkbaar vinden we het als Nederlanders erg leuk om onze eigen prijs te bepalen voor een vakantie, weekendje weg, dagje uit, avondje uit eten, sauna bezoeken, beauty arrangementen, rijden in een sportwagen, voetbal kaartjes etc.

Wat wordt er aangeboden op de vakantieveiling websites?

Er zijn dan ook erg veel websites die zich richten op deze markt. Velen van hen proberen op 1 website een groot deel van bovengenoemde punten aan te bieden. Maar er zijn er ook een aantal die zich bijvoorbeeld alleen maar richten op het bieden op een hotelovernachting of het meebieden op een voetbalkaartje. Voordat je dus mee gaat bieden op een veiling, is het wellicht verstandig om eens verder te kijken of eenzelfde arrangement of reis ook op een andere website wordt aangeboden. op deze manier kun je als echte Nederlander wellicht voor een nog mooiere prijs er op uit.

Bekende vakantieveilingen

De bekendste veilingwebsite is op dit moment zoals je wellicht weet www.vakantieveilingen.nl, maar ik kwam onlangs ook een website tegen waarop al dit soort aanbieders op à©à©n plek verzameld staan namelijk: www.vakantieveiling-online.nl.

Wat brengt de toekomst?

Er zullen in de toekomst vast nog wel een paar partijen bij komen die een graantje mee willen pikken van deze zeer populaire ontwikkeling. Ik verwacht dan ook dit zeer binnenkort ook in het buitenland aan zal gaan slaan. Voor alsnog heb ik echter alleen vergelijkbare websites in België kunnen vinden. Ook verwacht ik dat het aanbieden van entreekaarten via veilingen steeds meer zal toenemen op internet. Op dit moment wordt er particulier erg veel gebruik gemaakt van Marktplaats als het gaat om het kopen/verkopen van voetbalkaartjes, festival kaartjes etc., maar gezien de populariteit van voetbal en andere evenementen in ons land zullen hier vast meerdere veiling websites voor komen.