(Persbericht) Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. De brandweer moet regelmatig uitrukken om een schoorsteenbrand te blussen en er vallen nog steeds dodelijke slachtoffers door koolmonoxide vergiftiging in de woning. In veel landen om ons heen is het wettelijk verplicht dat uw schoorsteen minimaal 1 x per jaar wordt gecontroleerd. In Nederland is dit niet wettelijk geregeld, maar zeker niet minder belangrijk.

Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw schoorsteen. Voorwaarde is dan wel dat dit door een deskundige schoorsteenspecialist gebeurt.

VDH Schoorsteentechniek is zo‘˜n specialist met een jarenlange ervaring in onderhoud, renovatie en bouwen van schoorstenen. Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang vertrouwen door heel Nederland vele duizenden mensen op de kwaliteit en het vakmanschap van onze deskundige schoorsteenspecialisten.

Wij zijn gevestigd in ´s- Hertogenbosch en werken door geheel Nederland.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak neem telefonisch contact op met onze vestiging in ´s- Hertogenbosch op telefoonnummer 073 6431117. U kunt ook mailen naar ons e-mailadres [email protected] of het contactformulier invullen op www.vdhschoorsteentechniek.nl.