Spannend, u gaat verhuizen. Het voorbereiden van een verhuizing vraagt om een hoop geregel. Er zijn zoveel aspecten waar u aan moet denken en waar u rekening mee moet houden. Veel mensen ervaren de aanloop naar de verhuizing en de dag waarop de verhuizing plaatsvindt daarom dan ook als een vermoeiende en stressvolle periode. Het is niet alleen het leegruimen en schoonmaken van de oude woning en het zorgvuldig inpakken van uw inboedel, er zijn ook abonnementen om op te zeggen, het nieuwe adres moet aan allerlei instanties worden doorgegeven, er moeten verhuisdozen komen en het vervoer om de inboedel te verhuizen moet geregeld worden. Ook in de nieuwe woning zal het nodige moeten gebeuren.
Om deze periode zo soepel mogelijk te laten verkopen is het verstandig een checklist bij de hand te houden. Hierop staan alle belangrijke punten om aan te denken, voor, tijdens en vlak na de verhuizing.
Om te beginnen moet u besluiten of u de verhuizing zelf uit gaat voeren of dat u hiervoor een erkende verhuizer in de arm neemt. Een erkend verhuisbedrijf kan u de verhuizing gedeeltelijk of geheel uit handen nemen. Hierdoor hoeft u zich op de dag van de verhuizing nergens zorgen over te maken. Het bespaart u een hoop tijd en energie. Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 70 jaar verhuiservaring. Het Rotterdamse verhuisbedrijf bestaat uit een team van gediplomeerd, vriendelijk en professioneel personeel waaraan u uw inboedel met een gerust hart kunt toevertrouwen. Van het inpakken, leeghalen, inladen en transporteren, tot aan het plaatsen van uw inboedel in uw nieuwe woning. Met de moderne, verwarmde verhuiswagens worden uw spullen zorgvuldig vervoerd. Kortom, het Rotterdamse verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen helpt u graag en zorgt ervoor dat uw verhuizing gestructureerd, vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd.
Wanneer u van of naar een bovenwoning verhuist, verhuurt Jan Schut Verhuizingen professionele verhuisliften met chauffeur. Hierdoor kunnen grote en zware objecten gemakkelijk verplaatst worden. Tevens voorkomt u rugklachten en schade. Naast het huren van transport kunt u bij Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam ook terecht voor het huren van allerlei verhuismaterialen zoals verhuisdozen, verhuisdekens, verpakkingsmaterialen, steekwagens en nog veel meer. Tevens is het mogelijk opslagruimte te huren wanneer er spullen zijn om tijdelijk of voor langere tijd op te slaan. In de schone en droge opslagruimtes in Rotterdam staan uw spullen altijd veilig en beschermd.
Of u er nu voor kiest de verhuizing volledig uit handen te geven, alleen een verhuiswagen met chauffeur huurt, (tijdelijk) opslagruimte wilt huren of alleen verhuismaterialen nodig hebt, Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam is uw verhuisbedrijf van A tot Z. Maar dit erkende verhuisbedrijf uit Rotterdam is u niet alleen in de omgeving van Rotterdam en omstreken van dienst, maar zelfs ver daarbuiten. Want of het nu een verhuizing in binnen- of buitenland betreft, Jan Schut Verhuizingen uw verhuisspecialist!
Wilt u meer weten? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via de website of stel telefonisch of met behulp van het online contactformulier een vraag aan een van de medewerkers. Verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam is u graag van dienst!

Jan Schut Verhuizingen
http://www.janschutverhuizingen.nl
010-4120731

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular