Gaat bij u het roer om, bent u toe aan een nieuw avontuur en heeft u besloten de stap te nemen te emigreren naar het buitenland? Heeft u altijd al in een zonnig land willen wonen en verhuist u naar een warm oord? Of misschien vertrekt u omdat u of uw partner (tijdelijk) in het buitenland gaat werken. Wat de reden van uw vertrek ook is, er komt nogal wat bij kijken. Het aanvragen van de nodige papieren, het opzeggen van bijvoorbeeld de huur en abonnementen of het zoeken naar huurders voor uw huidige woning zolang u in het buitenland verblijft. En dan is er natuurlijk de verhuizing van uw bezittingen naar uw nieuwe bestemming. Dit is een grote klus die nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Van het demonteren van meubelen, het inpakken en leeghalen van uw woning, tot het professioneel verpakken en vervoeren van uw bezittingen. Het is daarom verstandig de verhuizing naar uw nieuwe bestemming zorgvuldig te plannen.
Om er zeker van te zijn dat uw waardevolle bezittingen zorgvuldig naar het buitenland worden vervoerd, kunt u rekenen op de deskundigheid van verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen. Dit Rotterdamse verhuisbedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring op het gebeid van verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. Het team van professioneel opgeleide verhuizers ondersteunt en assisteert u graag bij het demonteren en inpakken van uw spullen en het leeghalen van uw woning, maar kan u deze klus desgewenst ook geheel uit handen nemen.
Wanneer u verhuist naar een ander werelddeel verloopt de verhuizing van uw spullen per vliegtuig of schip. In de meeste gevallen zullen uw bezittingen over water worden vervoerd. Uw spullen worden dan per containerschip in een zeecontainer getransporteerd. Voor verpakkingen en verhuizingen overzee maken de medewerkers van Jan Schut Verhuizingen houten liftvans precies op maat. Hiervoor maken zij gebruik van een eigen timmerplaats. Door het gebruik van deze speciaal op maat gemaakte kisten weet u zeker dat uw inboedel zorgvuldig en professioneel vervoerd zal worden naar waar ook ter wereld.
Kortom, wanneer u besluit te emigreren of tijdelijk naar het buitenland vertrekt, kunt u bij Jan Schut Verhuizingen terecht. Of het nu gaat om het verpakken en transporteren van uw spullen naar het buitenland of het opslaan van uw inboedel in de opslagruimte in Rotterdam zolang u in het buitenland verblijft, Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam is uw verhuisbedrijf bij uitstek.
Wilt u meer weten over de verhuisdiensten van Jan Schut Verhuizingen? Neem dan contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Jan Schut Verhuizingen
www.janschutverhuizingen.nl
010-4120731