(Persbericht) OTTO Work Force ondersteunt verkiezing om positief imago van Polen te promoten

Venray, 3 augustus De Pools Nederlandse Kulturele Vereniging (PNKV), de Vereniging van Pools-Nederlandse Ondernemers (VPNO/SPPN) en OTTO Work Force brengen de verkiezing van Pool van het Jaar 2011 naar Nederland. Deze zal plaatsvinden op 19 november 2011 in het World Forum in Den Haag. De Ambassade van Polen geeft haar volledige steun aan de verkiezing. Tevens zal dit evenement worden opgeluisterd met een groots concert van de zeer bekende band Budka Suflera uit Polen.

Verkiezing wordt ondersteund door OTTO Work Force
Polen zijn door hun massale komst naar Nederland de laatste jaren een zichtbaar onderdeel geworden van de Nederlandse maatschappij. Het doel van deze verkiezing, ondersteund door OTTO Work Force, is om de positieve Poolse inbreng in de Nederlandse maatschappij te belichten. Tevens biedt deze verkiezing de gelegenheid om contacten tussen Polen en Nederland te stimuleren.

Positieve imago van Polen in Nederland promoten
Jerzy Buzek, Voorzitter van het Europees Parlement reageert positief: à¢â‚¬Å“Dit is een mooie gelegenheid om het positieve imago van Polen in Nederland te promoten en tegelijkertijd in de gehele Europese Unie. Ik ben ervan overtuigd dat de winnaars een voorbeeld en een inspiratiebron zullen zijn voor de landgenoten in het buitenland. De verkiezing zelf alsmede het eindgala dragen bij aan de integratie van Polen in Nederland.à¢â‚¬

Verkiezing van meest bijzondere Polen
Er wordt bij de verkiezing onderscheid gemaakt in vijf categorieën: Business, Cultuur, Wetenschap en Techniek, Succesvolle jonge Pool en Ere Polonus voor een Nederlander of Nederlandse organisatie met bijzondere verdiensten. De winnaars van de verkiezing worden bekendgemaakt tijdens het gala, ondersteund door OTTO Work Force, op 19 november 2011. Katja Thannhauser, secretaris van stichting Polonus: à¢â‚¬Å“De meest bijzondere vertegenwoordigers van de Poolse gemeenschap en daarbij betrokken Nederlanders zullen dan in de schijnwerpers worden gezet als à¢â‚¬Polonus 2011à¢â‚¬.

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. De onderneming is gespecialiseerd in het invullen van tekorten op de arbeidsmarkt in het ene land met overschotten uit andere landen. Dagelijks heeft OTTO Work Force zo‘˜n 10.000 uitzendkrachten aan het werk; 4.000 in Nederland, 3.000 in Polen, 2.000 in Duitsland en op kleinere schaal is het bedrijf actief in, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. Samen met de vorig jaar overgenomen bedrijven Olympia Polen, Olympia Duitsland en EAR Holding verwacht OTTO Work Force in 2011 een omzet van ruim 185 miljoen euro. Op het hoofdkantoor in Venray zijn ruim 150 medewerkers van verschillende nationaliteiten werkzaam. OTTO Work Force onderscheidt zich in de markt door de uitgebreide begeleiding en opleiding van haar medewerkers. OTTO Work Force is lid van de ABU en VCU- en NEN-4400-1 gecertificeerd.

Noot voor de redactie
Dit persbericht leest u online op http://ottoworkforce.eu/nl/news/verkiezing-pool-van-het-jaar-2011-komt-naar-nederland. Deze teksten mogen altijd gebruikt worden onder voorwaarde van vermelding van OTTO Work Force met een link naar www.OTTOworkforce.eu. Voor meer informatie kunt u contact openen met de heer Frank van Gool, Directievoorzitter OTTO Work Force, op telefoonnummer +31 (0)478 529 914.