(Persbericht) Het Hengelose bedrijf VerzuimReductie welke sinds 2005 opereert als Arbodienstverlener nieuwe stijl is voor de tweede keer op rij genomineerd voor de Deloitte Fast50 awards en de fd. Gazellen Awards. Daarnaast voor het eerst voor de High Growth award!

De strategie en aanhoudende groei van de laatste jaren heeft de positie van VerzuimReductie in de arbodienstverlening sterk verstevigd. Deze awards mogen dan ook met trots gezien worden. à¢â‚¬Å“Succes went nooit en daarom ben ik opgetogen dat VerzuimReductie opnieuw genomineerd is voor deze awardsà¢â‚¬, aldus directeur Marcel Wenting.

De Deloitte Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende bedrijven in de Benelux. Donderdag 13 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in Rotterdam en heeft uiteindelijk geresulteerd in een 37e plaats. Een prestatie van formaat als enige arbodienstverlener in Nederland!

Een andere prestatie van formaat is dat VerzuimReductie ook genomineerd is voor de Deloitte Fast500 EMEA dit is de jaarlijkse competitie voor snelgroeiende bedrijven uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De uitreiking van deze award zal plaats vinden in Londen op 24 november 2011.

Daarnaast is VerzuimReductie wederom genomineerd voor de fd. Gazellen Award 2011 en is een plek bij de eerste drie inmiddels aangekondigd als een zekerheid. Het is voor het achtste jaar dat Het Financiële Dagblad onderzoek doet naar snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Er zijn dit jaar 230 bedrijven met een omzetgroei van gemiddeld 20% of meer over de afgelopen 3 jaar en VerzuimReductie hoort er wederom bij!
De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke kwalitatieve omzetgroei hebben gerealiseerd. Voor de vijfde keer organiseert Port4Growth (Rabobank) deze uitreiking welke dit jaar zal plaatsvinden op 29 november 2011. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Over VerzuimReductie
VerzuimReductie is zoals gezegd een arbodienstverlener ´nieuwe stijl‘˜, met een doeltreffende aanpak om uw huidige ziekteverzuim structureel te verlagen.
De werkwijze van VerzuimReductie is proactief en no-nonsense. Zij gaan uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en de-medicaliseren de verzuimbegeleiding. VerzuimReductie geeft uw organisatie grip op kort, middellang en lang verzuim.
Directeur Marcel Wenting voegt daar aan toe dat groei niet altijd voortkomt uit gerealiseerde omzet maar ook vanuit een goede bedrijfsvoering, waarbij beheersbaarheid van directe- en indirecte kosten van essentieel belang zijn. Een belangrijk deel van deze kosten worden beïnvloed door het verzuim van uw medewerkers. à¢â‚¬Å“Middels ons bewezen succesvolle verzuimbeheer concept willen wij u graag ontzorgen met het in de grip houden van uw verzuimkosten en zijn wij ervan overtuigd dat wij in staat zijn uw netto bedrijfsresultaat een extra positieve impuls te gevenà¢â‚¬.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe arbodienstverlener?
Kijk op www.VerzuimReductie.nl voor meer informatie of neem contact op via telefoonnummer 074-2559710!