(Persbericht) Onlangs heeft de 100e workshopleider zich bij Vindjeworkshop.nl aangesloten sinds de start in juni 2010. Het concept voorziet duidelijk in een behoefte. Zowel workshopleiders die hun workshop willen promoten, als workshopzoekers die een leuke activiteit zoeken voor vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, worden hier bij elkaar gebracht.

Handig zoeken
Op de website staan meer dan 200 verschillende workshops in de categorieën ‘˜beauty‘˜, ´creatief‘˜, ´culinair‘˜, ´muzikaal‘˜ en ´persoonlijke ontwikkeling‘˜. De workshopinformatie is gemakkelijk te vinden dankzij de zoekmachine waarmee men tegelijk op locatie, prijs en soort kan zoeken. Dit scheelt uren zoekwerk op internet.

Maatwerk
Initiatiefnemer Mirjam Harthoorn voelt zich sterk verbonden met zowel workshopzoeker als workshopaanbieder waardoor het serviceniveau hoog en persoonlijk is. Zij levert maatwerk rondom het reserveren en denkt met de mensen mee totdat er een passende match is. De website promoot workshops in heel Nederland die zowel geschikt zijn voor particulieren als bedrijven, voor individuele aanmeldingen tot groepen van meer dan 100 personen.
--------------------------------------------
Voor verdere informatie over dit persbericht:
Mirjam Harthoorn
Oprichter Vindjeworkshop.nl
06-46504229