(Persbericht) Vloeren.nu is een uitgebreid bedrijvenplatform, waar je een ruim aanbod van professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren of leggen van diverse soorten binnen of buiten vloeren kunt terugvinden.
Het is een onafhankelijke website met veel trouwe bezoekers die de site gebruiken vanwege het grote aanbod aan professionele bedrijven die overzichtelijk onder een dak worden gepresenteerd.

Iedere dag weer vinden via Vloeren.nu honderden mensen hun weg naar hun perfecte vloer. De volledigheid van de databank is de belangrijkste kracht van Vloeren.nu en is daardoor zeer geschikt om zowel privà© als zakelijk te gebruiken.

De werking van Vloeren.nu is vrij simpel. Bedrijven gespecialiseerd in de vloerenbranche schrijven zich in door middel van het plaatsen van een bedrijfsvermelding. Ze kunnen zich hier op verschillende criteria onderscheiden. Denk hierbij aan diensten, producten, merk en provincie.
De consument kan hierdoor gericht gaan zoeken. Consumenten kunnen binnen 3 stappen het juiste bedrijf vinden waarnaar zij op zoek zijn. Daarnaast biedt Vloeren.nu de mogelijkheid voor de consument om een offerte aan te vragen. De bedrijven kunnen hierop een passende offerte bieden, zodat de consument het juiste bedrijf kan kiezen.

Vloeren.nu is zeer interessant voor een zeer specifieke groep mensen die op zoek zijn naar een vloer. Het grootste deel van onze bezoekers is zich aan het oriënteren voor de aankoop van een nieuwe vloer of is opzoek naar een vakman die hun verder kan helpen. Vloeren.nu zorgt ervoor dat vraag en aanbod op het gebied van vloeren bij elkaar komt.
Daarnaast is de website erg interessant voor bedrijven die juist sneller gevonden willen worden door deze specifieke doelgroep. Deze kans kunnen zij vergroten door een advertentie of banner op de website te plaatsen.

Inschrijving op Vloeren.nu zorgt er simpelweg voor dat uw bedrijf sneller en makkelijker wordt gevonden door de consument en andere bedrijven.
Daarnaast biedt de website de mogelijkheid voor alle vloerenbedrijven om doeltreffend te kunnen adverteren door middel van een uitgebreide bedrijfsvermelding. Hierdoor zullen de bedrijven sneller gevonden worden door de consument en andere bedrijven. Daarnaast kunnen jonge en net startende bedrijven zich nog beter profileren op de vloerenmarkt. Vloeren.nu is tenslotte dà© marktplaats voor alle vloerenbedrijven in Nederland.
Ook kun je er als bedrijf voor kiezen om een advertentie te laten plaatsen op Vloeren.nu. Dit zorgt voor nog meer reclame en een nog grotere vindbaarheid.
Hoewel Vloeren.nu een van de meest bezochte en uitgebreide vloerensite is, is het plaatsen van een bedrijfsvermelding, of zelfs het plaatsen van een advertentie relatief zeer goedkoop.