Vaak wordt gedacht dat onze huidige voeding alle noodzakelijke vitaminen en mineralen bevat die dagelijks nodig zijn. Niets is minder waar. Onderzoek heeft aangetoond dat de voedingswaarde van groenten en fruit gemiddeld 70% minder voedingsstoffen bevat als 20 jaar geleden. Voedingssupplementen bevelen wij dan ook van harte aan, alleen kijk wel uit welke voedingssupplementen u gebruikt. Vaak wordt om financiële redenen gekozen voor een minder betrouwbaar supplement.

Onze voedingssupplementen zijn precies afgestemd op de voedingswaarde die u iedere dag nodig heeft. Niets meer, niets minder. Hoewel dit product vaak als duur wordt afgeschilderd is mijn wedervraag aan u: Wat is uw gezondheid u waard? Als laatste nog even een anekdote over voeding:"Uw huisdier eet gezonder dan u. De voedingswaarde van dierenvoeding is exact afgestemd op de dagelijkse behoefte van uw huisdier".

Bereken welke voedingsstoffen jij tekort komt
Veel mensen gebruiken voedingssupplementen zonder te weten wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Dit komt onder meer doordat er ontzettend veel voedingssupplementen op de markt zijn. Vaak past het voedingssupplement niet eens optimaal bij de persoon in kwestie. Het voedingspatroon van ieder mens is namelijk uniek zodat eventuele tekorten nooit precies hetzelfde zijn. Het is daarom verstandig om eerst te kijken welk tekort je precies hebt en een supplement te gebruiken dat goed bij dat tekort past. Jouw persoonlijke vitamine inname berekenen? Meld je nu aan op www.fitengezond.eu!

In specifieke situaties kan uw behoefte aan micronutriënten (vitaminen, mineralen, kruidenextracten) verhoogd zijn. Dat kan te maken hebben met uw levensstijl, intensieve sport en/of lichamelijke ongemakken. Sommige micronutriënten worden in de westerse voeding zelfs in het geheel niet aangetroffen en kunnen daardoor een nuttige aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding. Tot slot bevatten sommige voedingssupplementen plantenextracten waarvan de positieve werking voor specifieke doeleinden is komen vast te staan. Alle producten van Wellness International Network zijn samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en bestaan voor 100% uit eersteklas, natuurlijke ingrediënten.