(Persbericht) Carien Engelhard houdt in haar atelier bij het Vliegenbosch in Amsterdam-Noord twee và³à³rverkoopdagen op donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni tussen 14.00 en 20.00 uur, als aanloop op de Atelierroute 'Boven 't IJ‘˜, die op zaterdag en zondag plaatsvindt. Om ruimte in het atelier te creëren, zijn diverse kunstwerken op de bovenverdieping te koop tegen verlaagde prijzen. Dit zijn zowel abstracte als figuratieve olieverfschilderijen en tekeningen, inclusief de bijzondere collectie ´Schepen en havens‘˜.
Voor kunstliefhebbers is deze voorverkoop hà©t moment om als eerste bijzonder werk te zien en aan te schaffen.

Tijdens de Atelierroute ´Boven ‘˜t IJ‘˜ op 18 en 19 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur kunt u eveneens het werk bewonderen (en kopen) van de gastexposant edelsmid Jantine Kroeze, die hier haar bijzondere sieraden en edelstaalsculpturen zal presenteren.

Atelier: Nieuwendammerkade 26 M7
1022 AB Amsterdam
W. www.carienengelhard.nl
E. [email protected]

Voorverkoop van kunst uit atelier
Op donderdag 16 en vrijdag 17 juni tussen 14.00 en 20.00 uur vindt er een và³à³rverkoop plaats van kunstwerken van Carien Engelhard in het atelier op de Nieuwendammerkade 26 M7, bij het Vliegenbosch in Amsterdam-noord. Er moet weer ruimte komen in het atelier voor een volgende serie kunstwerken, vandaar dat diverse kunstwerken tijdelijk te koop zijn tegen verlaagde prijzen.
Dà© kans voor kunstliefhebbers om een bijzonder kunstwerk aan te schaffen voor een lagere prijs dan gebruikelijk.

Carien Engelhard
Carien Engelhard (1949) is gefascineerd door vormen uit de natuur. Haar werk kenmerkt zich door de wijze waarop zij licht en ruimte een rol laat spelen in haar werk. De tweedimensionale papiersnedes - tekeningen waarin gesneden is en bewerkt met pigmenten, verf en zand - hebben een ruimtelijk uitstraling. Haar driedimensionale werk - brons en zink - heeft daarentegen vaak eerder iets van een reliëf.

Welkom bij Carien Engelhard

Jantine Kroeze
Jantine Kroeze (1954) ontwerpt en vervaardigt moderne sieradencollecties en sculpturen. Haar exclusief ontworpen sieraden zijn vervaardigd door een inventief samenspel van zowel traditionele hoogwaardige metalen als hedendaagse moderne materialen zoals edelstaal, aluminium en titanium. De recent gelanceerde en getoonde kleurrijke sieradenlijn ´Kleuren Palet Collectie‘˜ is strak en fris gestileerd door subtiel gebruik van geanodiseerd gekleurd aluminium innovatief samengesteld met geslepen edelstaal.
http://www.jantinekroeze.nl