(Persbericht) Kerstmis staat voor de deur en gedurende deze periode verzamelt en publiceert TopKortingsCodes.nl een scala aan kortingscodes, aanbiedingen en deals waardoor koopjesjagers en kerstshoppers de leukste cadeaus voor vrienden en familie kunnen kopen tegen de best mogelijke prijs.

Gadgets zijn anno 2011 helemaal hot en de gekte rondom de nieuwste gadgets wordt nog eens versterkt door het enorme aanbod waaruit consumenten kunnen kiezen. Voor ieder budget is wel iets te vinden, van eigenzinnige kleinigheidjes tot spetterende apparaten waarvan je het bestaan niet eens wist. TopKortingsCodes.nl werkt met een groot aantal (online) winkels samen en brengt alle actiecodes, kortingen en aanbiedingen samen, zodat ze voor consumenten gemakkelijk te vinden, te raadplegen en te gebruiken zijn. Dat maakt kerstshoppen wel zo prettig en voordelig.

Populaire gadgets van dit moment zijn digitale camera‘˜s met de nieuwste mogelijkheden, camera-accessoires, ebookreaders en smartphones, maar vergeet ook niet de Tablet. Uit onderzoek van het onderzoeksbureau Gartner blijkt dat de groei van het aantal verkochte PC‘˜s in 2011 kleiner zal zijn dan verwacht, vanwege de enorme populariteit van Tablets, zoals de iPad.
Ook muziekgerelateerde gadgets zijn nog steeds razend populair. Denk aan mp3-spelers, (draadloze) speakers, maar opvallend genoeg zijn vintage stijl en moderne platenspelers ook weer steeds populairder aan het worden. Deze gadgets zijn er in alle soorten en maten en voor ieder budget kan er wel een leuke gadget gekocht worden. Een goude oude categorie als het gaat om gadgets, blijven toch wel de ´Geeky Gifts‘˜ voor de liefhebber van technologie en ´popular culture‘˜. De mogelijkheden in deze categorie zijn eindeloos, denk aan vintagestijl camera‘˜s of gekke en aparte USB aangedreven speeltjes, zoals USB aangedreven aquaria, bureauventilatoren en mokverwarmers voor op kantoor. De mogelijkheiden zijn eindeloos en op TopKortingsCodes.nl zijn voldoende winkels te vinden waar nog talloze andere cadeau-ideeën opgedaan kunnen worden.

Naar verwachting zullen het aantal online aankopen in 2011 hoger zijn dan ooit. Uit ondezoek van het CBS blijkt dat het aantal Nederlanders dat online shopt in vijf jaar tijd met 22% gestegen is van 55, naar 77 procent en van deze online shoppes zijn 7 op de 10 e-shoppers frequente e-shoppers. In 2011 geven de Nederlandse consumenten naar verwachting een recordbedrag van 9 miljard euro uit aan online winkelen. Naast een grote mate van gemak dat internetshoppen met zich meebrengt, blijkt uit onderzoek van masc ook dat consumenten steeds vaker op zoek zijn naar koopjes, speciale aanbiedingen en kortingscodes die de aankopen goedkoper maken. Uit dit onderzoek blijkt dat voor 55% van de ondervraagden de beschikbaarheid van kortingscodes en aanbiedingen een reden is om online te shoppen. Het is dan ook niet gek dat hier op ingespeeld wordt door middel van een kortingscodesite zoals TopKortingsCodes.nl

Om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzamelt TopKortingsCodes.nl aanbiedingen, deals, koopjes, kortingscodes en acties, zodat al die lang verwachte gadgets en andere kerstcadeautjes zo voordelig mogelijk online aangeschaft kunnen worden.

-EINDE-

TopKortingsCodes.nl is onderdeel van Markco Media Ltd, met kortinscodesites in Europa, Amerika en Australië. De focus van TopKortingsCodes is consumenten voorzien van de beste geldbesparende deals.
Contactgegevens:
[email protected], 0044 203 005 345