(Persbericht) Zaterdag 21 augustus 2010

Nederlanders transformeren tot echte Bourgondiërs tijdens hun vakantie, het laatste waar ze aan denken is gezonde voeding. Belangrijker wordt gevonden dat het eten lekker is (72%), dat de kinderen het lusten (42%) en dat het gemakkelijk is (38%)*. Dit met extra zomerkilo‘˜s tot gevolg.

Nadeel van het drinken van meer alcohol, vaker snacken en ijsjes eten is dat het niet bevorderlijk is voor de lijn. Bijna de helft van de Nederlanders komt aan tijdens de vakantie.
Ze zien er vaak tegen op om thuis weer op de weegschaal te moeten staan.

Pak de extra zomer kilo‘˜s direct aan, wacht niet tot het nieuwe jaar
Diëtiste Janneke Koeman van Afslankkliniek Hippro herkent deze situatie. Janneke:à¢â‚¬Je ziet vaak dat mensen na hun vakantie uitspattingen, last hebben van een schuldgevoel, ze voelen zich een slappeling omdat het ze niet gelukt is af te vallen of op gewicht te blijven. Deze negatieve gedachten bevorderen niet je zelfvertrouwen en zijn vaak ook niet realistisch. Beter kun je de extra kilo‘˜s onderkennen en snel aanpakken voordat je nog meer kilo‘˜s aankomt. Daarmee maak je de weg naar je streefgewicht alleen maar groter. Het is niet meer dan normaal dat je tijdens je vakantie soms de fout in gaat en even wat minder motivatie hebt. Je bent dan geen slappeling: dat is menselijk!à¢â‚¬

Meer informatie
Door het volgen van het begeleidingsprogramma en de eiwitmaaltijden van afslankkliniek Hippro lukte het vele mensen voor u om op hun streefgewicht te komen en te blijven. Lees hun succesverhalen op www.hippro.nl of neem contact op (0228) 72 46 28.

* Dit blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen industrie (FNLI)

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kijkt u op
www.hippro.nl
www.healthcoach.nl
Telefonisch contact (0228) 72 46 28
e-mail: [email protected]
Contactpersoon: Amande Koeman

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular