(Persbericht) Camperspecialist Westfalia maakt comeback op Nederlandse markt
Westfalia gerenommeerd fabrikant van buscampers is na enkele jaren weer terug op de Nederlandse markt. Om dit te realiseren is Westfalia onlangs een samenwerking aangegaan met Global Campers BV. Global Campers BV is gevestigd in Emmen en is vanzelfsprekend zeer verheugd over het gerealiseerde exclusieve dealerschap. à¢â‚¬Å“We zijn zeer content met de samenwerking en het vertrouwen dat Westfalia in onze organisatie heeftà¢â‚¬, aldus John Robben van Global Campers BV. De samenwerking betreft de verkoop en service van Westfalia-producten en gaat in 2012 officieel van start. Meer informatie over de nieuwe zakenpartner van Westfalia is te vinden op www.globalcampers.nl.

Waarom Westfalia kiest voor Global Campers BV
Westfalia al meer dan 60 jaar wereldwijd marktleider - ziet in Global Campers BV een ideale partner, omdat zij reeds jarenlang is gespecialiseerd in buscampers en aanverwante producten. De knowhow die Global Campers BV in die jaren heeft verworven is voor Westfalia reden genoeg om met een gerust hart een samenwerking aan te gaan. Al enige tijd was Westfalia op zoek naar een geschikte partner om ook in Nederland het succes uit te bouwen. Global Campers BV, die ook in het verleden al producten van Westfalia verkocht, ziet in deze aanstaande en vernieuwde samenwerking een enorme uitdaging.

De nieuwste Westfalia-producten
In samenspraak met Westfalia heeft Global Campers BV een keuze gemaakt uit de campers die vanaf januari 2012 aan de Dordsestraat 12 in Emmen zijn te aanschouwen. 10 verschillende modellen, waar onder de Mercedes Marco Polo en de Nugget op Ford-basis, zijn te bewonderen in de showroom. Ook de nieuwe Jules Verne (Mercedes-basis) en de Michelangelo en Columbus op Fiat-basis zijn spoedig verkrijgbaar bij Global Campers BV. Mede vanwege het voordelige belastingtarief worden de modellen van Westfalia ook zeer gewaardeerd als dagelijkse rij- en reisauto (vans) voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Global Campers BV doet meer dan alleen de verkoop van buscampers. Ook voor de verhuur van alle campermodellen, de service en onderhoud ervan en voor alle aanverwante accessoires is Global Campers BV uit Emmen het juiste adres.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Global Campers BV en Westfalia kan contact worden opgenomen met:

Global Campers BV De heer John Robben
Bargermeerweg 1
7811 LC Emmen

Tel +31 (0)591-615888
Fax +31 (0)591-649680
Mob +31 (0)6-50 51 53 81

www.globalcampers.nl
[email protected]