(Persbericht) Workshopzoekers hoeven niet langer te verdwalen op internet
Wie op zoek is naar een leuke en/of leerzame workshop kan uren spenderen aan het zoeken ervan. Veel informatie wordt pas gevonden na veel heen en weer klikken en dat is frustrerend. Daarom heeft initiatiefnemer Mirjam Harthoorn, moeder van drie dochters, de site

  • Vindjeworkshop.nl
  • opgezet. Voor alle vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendinnendagjes, enzovoorts.

    Groeiend aanbod
    De site is gevuld met een voortdurend groeiend aantal workshops in de categorieën ‘˜beauty‘˜, ´creatief‘˜, ´culinair‘˜, ´muzikaal‘˜ en ´persoonlijke ontwikkeling‘˜. Maar ook kinderfeestjes kunnen via deze site gevonden en gereserveerd worden. In totaal staan er al meer dan 200 workshops op Vindjeworkshop.nl. Harthoorn: à¢â‚¬Å“Samen met de aanvrager willen we tot een goede match komen. Stel dat een workshop niet op de voorkeursdatum kan worden aangeboden, dan helpen wij om een alternatieve datum of workshop te vinden.à¢â‚¬ Bezoekers kunnen met de geavanceerde zoekmachine eenvoudig hun voorkeur aangeven voor onderwerp, locatie en prijs tegelijk.

    Betaalbaar en origineel
    Wie via Vindjeworkshop.nl een workshop volgt, ontvangt na afloop 10% korting op een volgende workshop. Daarnaast zijn er maandelijks enkele aanbiedingen. Workshops zijn op deze site al vanaf 7,50 euro p.p. te vinden en dit betekent dat er voor elk budget wel iets te vinden is. Workshops zoals ´zeepketting maken‘˜ en ´taart decoreren‘˜ zijn momenteel erg populair maar er zijn ook bijzondere workshops zoals ´bamboestieken‘˜, ´karaktergrime‘˜, ´clownerie‘˜ en ´gezichtsgymnastiek‘˜ zijn via Vindjeworkshop.nl te boeken.