(Persbericht) XADO brengt 4 nieuwe producten tegen slijtage op de markt.
XADO lanceert deze maand 4 nieuwe producten van een nieuwe generatie, bestaande uit 2D Sliding Agent, een metaal-conditioner en Revitalizant (vormt een metaal-keramische laag op alle oppervlakken) van de derde generatie. Alle 4 ontwikkeld voor renovatie, reparatie en bescherming van de motor terwijl het mechanisme in gebruik is. In vervolg op de zeer succesvolle tubes (3 stappenplan) heeft men nu het product Revitalizant zover doorontwikkelt dat de behandeling in à©à©n handeling kan worden toegevoegd. Dit is een groot voordeel omdat de toevoeging niet meer in verschillende stappen hoeft te worden uitgevoerd. Daarnaast heeft men extra toegevoegd à¢â‚¬Å“2D Sliding Agentà¢â‚¬ (zorgt voor een extra lichte wrijving tussen de motoronderdelen) en à¢â‚¬Å“Metaal Conditionerà¢â‚¬ (Verwerkt de smerende filmlaag en werkt optimaal samen met de Revitalizant) De samenstelling bestaat zodoende uit een drie-componentenformule waarmee gelijktijdig zowel herstel van oppervlakken word uitgevoerd, bescherming wordt aangebracht tegen slijtage en optimale wrijvingsweerstand wordt verzorgd bij alle onderdelen. De 4 producten zijn als volgt onder te verdelen;
à¢â‚¬¢ XADO Highway Ontwikkeld om motoren te beschermen bij hoge snelheid en zware belasting.
à¢â‚¬¢ XADO Tuning Ontwikkeld voor optimale locale afstemming (tunning) van alle onderdelen in de motor waar wrijving optreedt.
à¢â‚¬¢ XADO 1 Stage New Car Speciaal ontwikkeld voor moderne benzine-,LPG- en dieselmotoren die minder dan 20.000 km. Hebben afgelegd.
à¢â‚¬¢ XADO 1 Stage Maximum Ontwikkeld voor renovatie, reparatie en bescherming van de motor terwijl het mechanisme draait. Herstelt slijtage en repareert beschadigingen in de motor. Garandeert een bescherming tegen slijtage van de motor gedurende 100.000 km.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de importeur in de Benelux XADO B.V. te Dodewaard of tot de distributeur TORALIN. www.xado.nl of www.goedkoopvoorauto.nl