(Persbericht) Hilversum, 10 augustus 2011 Xebia, specialist op het gebied van Agile, Java development en enterprise architectuur, heeft Janet Gregory en Mary & Tom Poppendieck toegevoegd aan haar lijst van trainers. Zij zullen in september diverse masterclasses verzorgen op het gebied van Agile-ontwikkeling. Eerder heeft Xebia al James Coplien, Alistair Cockburn en David Anderson aan zich weten te binden. Door het grote succes zullen zij later dit jaar opnieuw trainingen verzorgen bij Xebia.

Masterclass Agile Testing door Janet Gregory
Deze masterclass geeft een kant-en-klare praktische en tegelijkertijd diepgaande introductie in de verschillende test automation tools en voorbeelden van succesvolle Agile-projecten. Daarnaast wordt ingegaan op culturele en logistieke obstakels die gedurende het ontwikkelproces naar voren komen. Tijdens de masterclass leren functioneel testers hoe een Agile-mindset wordt gecreëerd en wat de toegevoegde waarde van hun functie wordt in een Agile-team.

De masterclass wordt op 22 & 23 september aanstaande gegeven door Janet Gregory, samen met Cirilo Wortel, Lead Test Specialist van Xebia. Janet Gregory is schrijfster van het boek ´Agile Testing: A Practical Guide for Testers and Agile Teams‘˜ en bekend door haar grote bijdrage aan de Amerikaanse Agile testing community.

Lean Leaders Workshop door Mary & Tom Poppendieck
De tweedaagse workshop biedt nieuw inzicht in hoe het softwareontwikkelproces in kaart kan worden gebracht. Dit doen zij vanuit het perspectief van de Lean principes en de visie van W. Edwards Deming. Mary & Tom Poppendieck geven managers en teamleiders antwoord op vragen als: Hoe denkt mijn klant en hoe ziet mijn klant het proces? Wat is er mis met het software testen en hoe kan ik het oplossen? Hoe creëer ik binding en stimuleer ik innovatie in mijn teams? Daarnaast biedt de workshop inzicht in effectieve werkpatronen en het oplossen van veelvoorkomende problemen en mogelijke risico‘˜s.

De Lean Leaders Workshop wordt gegeven op 29 & 30 september aanstaande. Het Agile-echtpaar Mary & Tom Poppendieck stond aan de basis van het ´Lean Thinking‘˜ binnen de softwareontwikkeling en hebben de basisprincipes hiervan vastgelegd in drie boeken.

Aanmelden en locatie
De masterclasses vinden plaats in de regio Amsterdam. Meer informatie over tijden, kosten, andere trainingen en de inschrijfformulieren voor deze masterclasses zijn te vinden op http://www.xebia.com/training.

---------------

Over Xebia
Xebia is marktleider op het gebied van Agile, Java development en Architectuur. Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit, vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en India. Xebia ontwikkelt software op basis van Java technologie en de Agile methode, en gebruikt daarbij gedistribueerde ontwikkelteams. Van deze teams is de helft van de ontwikkelaars in Nederland en de andere helft in India gesitueerd. Zo combineert het bedrijf de voordelen van offshore met het succes van Agile. Xebia stelt met de klant doelen vast en levert stap voor stap werkende software op met de hoogste business value. De voortgang van projecten wordt continu gemeten aan de hand van werkende producten of prototypes. Deze samenwerking blijkt goedkoper en het resultaat voldoet altijd aan de gestelde eisen.

Xebia heeft ruim tweehonderdvijftig zeer ervaren consultants in dienst, waarmee het bedrijf haar klanten kan ondersteunen bij de uitdagingen die grootschalige enterprise projecten met zich mee brengen, van architectuur en ontwikkeling tot beheer. Daarnaast is Xebia in 2009 opgenomen in de Deloitte Fast50 en winnaar van de High Growth Award voor de regio Midden-Nederland. Voor meer informatie: www.xebia.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Marloes van Baalen
035 5822730
[email protected]

Xebia
Lianne Verhoeven
035-5381921
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular