Xirix heeft een nieuw platform voor mannen gelanceerd: The lounge. In The Lounge kunnen mannen terecht voor kleding- en stijladvies. Zo geeft Xirix advies en tips hoe je het best voor de dag komt. Wat zijn de laatste trends, wat zijn de do‘˜s en don‘˜ts van dit moment, allemaal vragen waar Xirix binnen The Lounge antwoord op geeft. Daarnaast biedt The lounge informatie met betrekking tot accesoires voor mannen, zoals horloges en manchetknopen. Het platform geeft bezoekers daarnaast de ruimte om zelf hun vragen te stellen, en advies te krijgen van de stijlspecialisten van Xirix.

Xirix.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in manchetknopen. Naast het ruime assortiment manchetknopen maakt Xirix het mogelijk manchetknopen volledig te personaliseren. Zo is manchetknopen graveren zelfs mogelijk aan de hand van een eigen ontwerp.

Met het initiatief van The Lounge wil Xirix in dialoog komen met bezoekers, en deze voorzien van de nodige kleding- en stijladviezen. Juist door bezoekers de gelegenheid te geven hun vragen te stellen, ontstaat unieke toegevoegde waarde. The Lounge kan daarmee dienen als bron van inspiratie om elke dag stijlvol door het leven te gaan.

Website: http://www.xirix.nl/the-lounge/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular