XS-eries4men®: Nieuwe mannen accessoires naar Italiaanse design.

Mannen willen er graag goed uitzien. En het liefst op een mannelijke manier deel uitmaken van het hedendaagse modebeeld. à¢â‚¬Å“Kleren maken de manà¢â‚¬: dit spreekwoord is alom bekend. Om kleding te benadrukken zijn er echter ook accessoires nodig die qua ontwerp, uitstraling en kleur hierbij passen. Voor de mannen op wie bovenstaande tekst van toepassing is, kan het geen kwaad eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij XS-eries4men®. Deze nieuwe sieradenlijn voor mannen heeft zowel een stoere als een elegante uitstraling.

In deze tijd, waarin de zilverprijs explosief is gestegen, biedt XS-eries4men® een betaalbaar alternatief met dezelfde allure als zilver. XS-eries4men® heeft Italiaans design gecombineerd met Hollandse service en kwaliteit, om tot een schitterend eindresultaat te komen, door gebruik te maken van 316L stainless steel.

Alle sieraden worden vervaardigd van eerste klas gepolijst RVS, het zogenoemde 316L stainless steel (ook bekend als: chirurgisch staal), eventueel voorzien van een PVD-coating in de kleuren: coffee-gold, rosà©-gold, zwart of goudkleur. De kleur coffee-gold is zelfs uniek in Nederland.

Het aanbrengen van een PVD-coating gebeurt tijdens een verfijnd, ecologisch arbeidsproces, waarin een vacuà¼m wordt gerealiseerd. Het sieraad, of een deel daarvan, wordt bestookt met miniem kleine deeltjes, die een beschermde laag vormen. De 1 tot 3 micrometer dunne lagen die zo ontstaan, zijn bijzonder hard en goed bestand tegen roest en oxidatie. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Het eindresultaat is een hypoallergene laag. Door de PVD-coating kan XS-eries4men® u een lange levensduur garanderen.

Er zijn verschillende series ontworpen, die elk hun eigen uitstraling hebben. De armbanden bestaan uit verschillende breedtes. Deze hebben stuk voor stuk een uniek ontwerp. Deze armbanden kunnen d.m.v. een dubbele sluiting in lengte worden versteld. Daarnaast wordt in sommige armbanden à¨cht leer verwerkt voor een stoer imago. Op deze manier is er voor iedere pols een armband!

De kettingen, hangers en ringen maken de series af. Een aantal kettingen en ringen heeft zelfs exact dezelfde kleur-combinatie als de bijpassende armbanden! Deze kettingen hebben een lengte van 50 cm. Iedere hanger wordt geleverd met een ketting.

De ringen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Deze ringen hebben dezelfde robuuste en stoere uitstraling als de armbanden, kettingen en hangers.

Elk sieraad wordt geleverd inclusief een garantiebewijs en wordt verpakt in een bijpassend XS-eries4men® doosje.

Tiarabenelux heeft de exclusieve distributie-rechten voor XS-eries4men® in de Benelux.

http://www.xs-eries4men.nl/media//XS-shutterstock_41276341-black-ok-800.png

16-08-2011

à¢â‚¬Å“origineel persberichtà¢â‚¬
XS-eries4men® | Groothandel
T: +31 (0)546-842083

Website: http://www.xs-eries4men.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular