(Persbericht) 26-10-2011

Zandvoort scoort wà©à©r in Cafetaria Top 100

ZANDVOORT eetgelegenheid Het Plein Fast Food te Zandvoort is afgelopen dinsdagavond op de 33e plek geëindigd bij de jaarlijkse cafetaria Top 100 verkiezingen. Een enorme prestatie als je bedenkt dat er in Nederland zo‘˜n 5000 cafetaria‘˜s zijn!

Vorig jaar meldde Het Plein Fast Food zich voor het eerst aan. Na vele investeringen vielen de meeste puzzelstukjes op hun plek en werd de tijd rijp geacht voor deelname. En jawel, ze werden genomineerd en aansluitend was een 75e plaats toen het resultaat. Voor dit jaar werd de succesvolle aanpak verder verbeterd, met als resultaat een prachtige 33e plaats.

De stijgende lijn motiveert enorm: à¢â‚¬Å“Ja, ook wij zijn erg blij met deze uitslag. We hebben nog eens goed teruggekeken, met name naar het juryrapport van vorig jaar, en voor allerlei ogenschijnlijk kleine punten weer subtiele verbeteringen gevonden. De beloning van het harde werk volgde dan afgelopen dinsdagavond, een grote verbetering ten opzichte van vorig jaar. We zijn daar erg blij mee, het motiveert niet alleen mij, maar vooral ook het personeel, en dat is een belangrijke bijkomstigheidà¢â‚¬, aldus Robert Slag, oprichter en mede-eigenaar. à¢â‚¬Å“Vorig jaar was natuurlijk helemaal een top jaar, omdat we naast de notering in de Cafetaria Top 100 ook nog eens de beste SWIRL‘˜S vestiging van de Benelux werden, en dus moeilijk te overtreffen, echter deze verbetering in de Cafetaria Top 100 is een mooi vervolg!à¢â‚¬, zegt mede-eigenaar Mimoun Abdellaui.

Het Plein Fast Food is van plan het succes te delen met haar achterban. Mede-eigenaar Alexander Slag zegt daarover: à¢â‚¬Å“We willen dit vieren, wij vinden dat onze klanten moeten delen in onze feestvreugde, de komende tijd zullen hierom vele feestelijke acties hun weg naar alle Zandvoorters gaan vinden.à¢â‚¬

Cafetaria Top 100
De Cafetaria Top 100 2011-2012 is een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria‘˜s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier(een uitgave van Reed Business).
Met behulp van zo‘˜n dertig anonieme juryleden, van wie velen hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft Snackkoerier honderden cafetaria‘˜s bezocht en beoordeeld.
Er is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

--
OVER HET PLEIN FAST FOOD
Het Plein Fast Food is een overkoepelend concept voor tussendoortjes. De multi-snack gelegenheid aan het Kerkplein te Zandvoort herbergt een snackbar, een verse broodjes hoek en een SWIRL‘˜S verkooppunt. Verantwoorde, goede en snelle hapjes bij voorkeur zelf vers bereid is hun doel. Zo worden de aardappels voor de patates ter plaatse geschild, gesneden en verantwoord afgebakken. Ook in de broodjeshoek is alles vers en worden de rijkelijk belegde broodjes ter plekke klaargemaakt. Daarnaast kan de klant in de SWIRL‘˜S hoek zelf de smaken ijs, vers fruit en toppings kiezen en zo zijn ijs-snack ter plekke zelf samenstellen. Verantwoord frituren is een ander stokpaardje; er wordt gefrituurd volgens de ´verantwoord frituren‘˜ norm sinds 2005.

--
Noot voor de redactie
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met merkcommunicatiebureau MERQOM, Freek Klaassen, T: +31 (0)6 47 928 973, E: [email protected]
Beeldmateriaal kan rechtenvrij worden gebruikt met vermelding van ´Foto: Zandvoort Photo/Joop van Nes jr.‘˜. Toelichting foto: De drie eigenaren van Het Plein fast Food bij het certificaat in hun vestiging aan het Kerkplein te Zandvoort, te weten: Mimoun Abdellaui, Robert Slag en Alexander Slag (vlnr). Tevens bijgevoegd: logo Het Plein Fast Food en logo Cafetaria Top 100. www.hetpleinfastfood.nl